Studentski život
   

Шта би требало да знате о Клубу за Уједињене нације Правног факултета Универзитета у Београду:

 

1. Клуб за УН је регистрована студентска организација која на Правном факултету Универзитета у Београду делује од шездесетих година 20. века.

 

2. Наш циљ је да члановима омогућимо практичан увид у делокруг послова УН, да чују искуства дипломата и стручњака из прве руке и стекну корисна знања у области међународног права, дипломатије и међународних односа.

 

3. Наши чланови освајају награде на међународним и модел УН конференцијама, симулацијама суђења и такмичењима на којима учествујемо и које организујемо.

 

4. Организујемо:

- посете дипломатским представништвима, судовима, државним институцијама, међународним организацијама,

- припреме за учешће чланова на модел УН конференцијама,

- симулације суђења,

- курсеве, тренинге, трибине и предавања истакнутих стручњака у области права, међународних односа, дипломатије, система УН...

- хуманитарне акције.

 

5. Клуб за УН чине амбициозни студенти жељни стицања нових знања и искустава а наша алумни мрежа се састоји од младих професионалаца који су данас на мастер студијама како на нашем факултету, тако и на чувеним факултетима у Европи и свету или раде у престижним адвокатским канцеларијама, државној управи и судству.

 

6. Клуб за УН делује транспарентно, те су сви чланови упознати са плановима и програмима које организујемо и у којима учествујемо.

 

7. Својим трудом, радом и активним учешћем у Клубу можете напредовати, стручно се усавршити и постићи успех.

 

8. Сваки члан је слободан да подели своје идеје, покрене иницијативу и учествује у садржајима које организујемо.

 

9. Наш рад се фокусира на образовање и стручно усавршавање студената које ће бити од велике користи приликом конкурисања за мастер студије, посао и у будућности уопште.

 

10. Подстичемо чланове на сарадњу и јачање духа заједништва, стичемо нове контакте и познанства, окупљамо се, дружимо и радимо на себи!

 

www.facebook.com/klub.un.pf

 

   
Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 67, Beograd
tel. (011) 3027-600, fax. (011) 3221-299