Logo

Правни факултет

logo UB

Универзитет у Београду

Студентске теме 

 


Наши студенти на Kочићевом збору

Ове године у Републици Српској беседили су најбољи беседници Београда , Бањалуке и Источног Сарајева у част Петра Кочића а међу њима и наши студенти Марко Шукало и Сања Лакић

49. Кочићев збор одржан је у Банском двору у организацији завичајног друштва ,,Змијање” чији је председник проф. др. Витомир Поповић ,Академије уметности на челу са Луком Кецманом а све под покровитељством председника Републике Српске Милорада Додика.

Сања Лакић свеукупна победница XX јубиларног такмичења у беседништву и Марко Шукало, који је ове године однео награду најбољег импровизатора и победника публике били су представници Правног факултета Универзитета у Београду . На крају вечери додељене су им повеље од стране проф. др. Николе Мојовића који већ дуги низ година успешно одржава такмичење у беседништву на Правном факултету у Бањалуци где је ове године наша студенткиња Сања Лакић била гост .

Марко и Сања су у изјавама за бањалучку телевизију и радио ,искористили прилику и подсетили на дугу традицију Правног факултета али и напоре професора Војислава Станимировића и декана Симе Аврамовића да већ две деценије наше обновљено такмичење ужива невероватну друштвену вредност не само у Београду већ и ван граница земље.

Значај нашег такмичења и тежина реторике коју су студенти учили од најбољих са нашег факултета још једном су се показала на делу. Марко је и у Банском двору побрао симпатије публике и потврдио своју победу у Београду ,док ће беседа наше победнице Сање Лакић Panta rei на предлог писца Слободана Бошковића бити објављена у Бањалуци , а због теме Сањине беседе указана јој је част да сарађује у стварању документарног филма који је уско повезан са њеном беседом. која је ове године проглашена најбољом од стране стручног жирија.

Баш као што и наш декан говори и ово искуство,пријатељство и сарадња трајаће на ,,многаја љета” а следеће године ћемо сигурно угостити наше колеге са форума те ће се и сами уверити у лепоту нашег традиционалног такмичења које је сваке зиме о Савиндан снажан пламен оних који скупе довољно храбрости за велики подвиг у нашој највећој ,,Петици”.


Пракса за студенте

Стручна пракса у фирми EOS Matrix


ЕЛСА - пријем нових чланова

Текст конкурса >>


Конкурс за стипендије и стажирање у адвокатској канцеларији Стевановић у Бијељини 

Текст конкурса >> 


Straniak Academy for Democracy and Human Rights

Постер >>

Информације за студенте >>

Апликациони формулар >>


Мултидисциплинарне Студије будућности БОШ

Конкурс >>

Неопходна документа >>

Пријавни формулар >>


Студенти представници САМС-а у Бањалуци

Студентска асоцијација за међународну сарадњу САМС, у периоду од 13-15. маја 2014. реализовала је Стручно-академску посету институцијама Републике Српске у Бањалуци. Овај одлазак у Бањалуку је само наставак сарадње коју САМС има са Представништвом Репубике Српске у Београду кроз различите пројекте. Студенти су имали јединствену прилику да обиђу најважније институције Републике Српске и да их приме њени највиши званичници. Обишли су Палaту председника где их је примио лично господин Милорад Додик председник РС, зграду Владе РС где их је примила госпођа Жељка Цвијановић премијерка РС, као и Народну скупштину РС где их је примио председник Народне скупштине господин Игор Радојичић.

Поред ових државних институција студенти су посетили и зграду јавног сервиса Републике Српске РТРС, кaо и Правни факултет у Бањалуци који је и био крајња одредница. Приликом посете Правном факултету у Бањалуци, потписан је споразум између САМС-а и Студентског савеза Правног факултета, који су потписали председници организација, у име САМС-а председник САМС-а Стефан Магазин и Митар Мијић председник Студентског савеза Правног факултета .

Тoком ове тродневне посете заједно са студентима били су и Генерални конзул Републике Србије у Бањалуци господин Владимир Николић као и директор Представништва Републике Српске у Београду господин Млађен Цицовић.

Студенти наша два правна факултета овом приликом су кроз дружење могли боље да се упознају и повежу што је био основни циљ ове посете, да упознају природне лепоте ове земље али и културно наслеђе.


Плаћена стручна пракса у иностранству Global Talent

Текст >>


ЈКП Градске пијаце - конкурс за праксу у трајању од 11 месеци

Текст конкурса


ЕЛСА Београд организује конкурс за праксу у адвокатској канцеларији Смиљке Нинић

Текст конкурса

Формулар за пријаву


Формирање тима за међународно такмичење из Арбитражног права

Студенти заинтересовани за учешће у тиму Правног факултета Универзитета у Београду који ће представљати наш Факултет на XXII међународном такмичењу из Међународног трговинског и Арбитражног права Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot могу се јавити путем е-маила доц. др Милени Ђорђевић до понедељка, 19. маја 2014. године и на тај начин исказати своју заинтересованост. Разговори тренера тима са кандидатима за чланове тима биће обављени у уторак и среду, 20. и 21. маја 2014. године у кабинету 118 по распореду који ће студентима бити достављен путем е-маила.


Одржано предавање: Студирање у иностранству

Дана 20.03.2014. године у, до последњег места испуњеној, конференцијској сали Правног факултета Универзитета у Београду одржано је предавање „Студирај у иностранству“. Предавање је резултат остварене успешне сарадње Организације српских студената у иностранству (ОССИ) и Студентске асоцијације за међународну сарадњу (САМС). Предавање је започела, својим излагањем, проф. Драгица Вујадиновић, доктор социолошких наука, редовни професор Правног факултета и управник мастер програма Master in European Integration. Она је указала на широк спектар могућности које, српским студентима, нуде студије у иностранству. Након тога се присутнима представило пет говорника који су пренели своја искуства, доживљаје и проблеме са којима су се сусретали приликом аплицирања и у току студирања у Великој Британији, Немачкој, Италији, Аустрији и Сједињеним Америчким Државама. Студенти су сазнали где конкурисати за стипендирање школовања у иностранству , како одабрати факултет у страној земљи, где могу пратити актуелне ранг листе факултета, како најлакше савладати проблем предавања и обимног градива на страном језику, како наћи посао у току студија у иностранству, као и коме се обратити за помоћ у случају потребе. На самом крају, сваки студент је имао могућност да постави питање и затражи савет.

      

 

О актуелности ове теме сведочи посећеност и велики број постављених питања, што је резултат чињенице да се све већи број српских студената одлучује да похађа основне академске и/или мастер студије у иностранству.


Програм летње праксе за студенте и дипломце – CokeSummership

Више о томе >>


Студирање у Аустралији

Више о томе >>


Летња школа Austrian Arbitration Academy

Више о томе >>


Summer School on Transnational Dispute Resolution

Више о томе >>


Поново је почео да ради Клуба за УН

Дана 25.2.2014.године, на нашем факултету поново је почео са радом Клуб за Уједињене нације. Клуб је непрофитно удружење студената Правног факултета Универзитета у Београду, основан са намером ширења свести и едукације чланова о значају рада и идеала Уједињених нација, као што су очување мира, поштовање људских права и њиховог развоја у свету. Удружење ће спроводити своје циљеве кроз организовање стручних семинара, путовања, посета дипломатским представништвима у земљи и иностранству, као и кроз стручне скупове и трибине. На тај начин ће образовати своје чланове о материји међународног права и значају Уједињених нација као кључне међународне организације. Такође, Клуб је отворен за сваки вид сарадње са другим студентским организацијама и удружењима која имају сличне циљеве.Уколико сте амбициозни, креативни и желите да се боље упознате са Организацијом Уједињених нација, ваша питања, али и пријаве, можете послати на адресу клуба : klub.un.pf@gmail.com

 


Конкурс за Регионалну академију УН

Отворен је конкурс за трећу генерацију студената Регионалне академије Уједињених нација  за коју се могу пријавити студенти четврте године, апсолвенти и студенти последипломских студија до навршене 28. године живота. Рок за пријаву је 15. март до 18 сати. Пријаве се могу слати на ikrstic@ius.bg.ac.rs и marko.novakovic@aol.com. Промоција РАУН-а биће одржана 26.02.2014. (среда) у 12 сати у Институту за међународно право и међународне односе (сем. 422). Више информација о РАУНУ-у студенти могу добити на http://acuns.org/raun/

Формулар за пријаву >>

Текст >>

 

 

 


Конкурс за праксу у адвокатској канцеларији

Текст конкурса >>

Формулар за пријаву >>


Конкурс за учешће на симулацији суђења

Текст конкурса >>

Формулар за пријаву >>


Стипендије Ерсте банке

Ерсте Банка Србија у сарадњи са Стеиермäркисцхе Спаркассе Банком и Karl-Franzens-University Graz објављује позив студентима, апсолвентима и дипломцима Економских и Правних факултета да се пријаве за стипендије и стекну прилику да годину дана проведу у Грацу!

Од 2008. године Steiermärkische Sparkasse Banka у сарадњи са Универзитетом Карл-Франзенс у Грацу организује програм стипендија "Best of South-East“ намењен да пружи могућност  развоја и образовања талентованим и вредним дипломцима и студентима из Србије, Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Македоније. Циљ  програма је да се младима који говоре немачки језик пружи шанса да стекну међународно радно искуство на немачком говорном подручју и да се професионално развијају и напредују.

Више о програму можете сазнати на http://www.erstebank.rs/rs/Karijera/StipendijeUGrazuBestOfSouthEast

Брошура


Конкурс Универзитета у Београду за најбољи научно-истраживачки и стручни рад студената

Текст конкурса >>

Рок за пријаву: 15.мај 2014


Летња школа на Универзитету Кембриџ

Текст >>


Стипендије из области поморског права за мастер студије на Малти

Текст >>


Конкурс за праксе у Тржишној инспекцији

На основу Споразума о сарадњи између нашег Факултета и Министарства спољне и унутрашње трговине и телекомуникација и ове године ће се организовати студентска пракса у четири организационе јединице Сектора тржишне инспекције за студенте четврте године, апсолвенте и студенте мастер студија, укупно 16 студената. Почев од 3. марта 2014., две групе кандидата од по осам студената биће сукцесивно распоређене на праксу у периоду од укупно осам недеља (свака група по четири недеље: 3 - 28 март, 14 април – 9 мај), у оквиру којих ће студенти бити ангажовани пет радних дана у недељи, шест сати дневно. Министарство ће издати потврде о обављеној пракси и препоруке студентима у складу са резултатима волонтирања. Рок за пријаву је понедељак 17. фебруар 2014. Преузмите позив и формулар за пријаву.

Текст конкурса >>

Формулар за пријаву >>


Конкурси Фондова и Задужбина

Одбор Задужбине Миливоја Јовановића и Луке Ћеловића, која делује у оквиру Универзитета у Београду, донео је одлуке о расписивању више конкурса:

         - за доделу  20 награда за стручне радове студената из области правних и економских наука за школску 2013/2014 годину >>

          - за доделу 40 стипендије студентима Универзитета у Београду за школску 2013/2014 годину >>

          - за партиципацију трошкова школарине студентима докторских академских студија за школску 2013/2014 годину >>

Jавни  позив за давање помоћи за лечење и набавку медицинских помагала студентима универзитета у Београду -  Задужбинa Драгољуба Маринковића >>

Конкурс за доделу стипендија Фонда Милана Стевановића-Смедеревца и супруге Даринке за школску 2012/2013. годину >> 

Конкурс за доделу стипендија задужбине Љубице М. Здравковић за школску 2013/2014. годину >>

Конкурс за доделу стипендија Фондације Косте Мигрића >>


Летња школа у Прагу

Пријавите се на једну од највећих летњих школа у Европи која се одржава сваке године у Прагу у организацији Фонда за америчке студије и Карловог универзитета. Све информације потребне за пријаву и о летњој школи можете пронаћи на http://www.tfasinternational.org/programs/aipes/Први рок за пријаву је до 31. 01. 2014., а последњи је до 15. 03. 2014

 

 

 

 

 

 


Осма новогодишња акција фондације Осмеха на дар

Прва студентска хуманитарна фондација „Осмех на дар“ организује осму  по реду новогодишњу акцију прикупљања пакетића за угрожену децу широм Србије.

У склопу акције која ће трајати 09. - 25. децембра на Правном факултету (односно 16. - 27. децембра на осталим факултетима Универзитета у Београду), активисти ће сваког радног дана од 10 до 16 часова прикупљати новe играчке, књиге за децу, наставни материјал и слаткише за новогодишње пакетиће.

У новогодишњој акцији фондације учествују студенти факултета Универзитета у Београду, Филолошки, Фармацеутски, Факултет политичких наука, Факултет организационих наука, Теолошки и Географски факултет, као и Универзитета у Крагујевцу, Нишу и Новом Саду. Пету годину заредом, акцију је подржала и омладина из Тење, Вуковара, Осијека, Бијелог брда и Борова.За више информација о посетите сајт www.osmehnadar.org.

Основни циљ акције је улепшавање новогодишњих празника малишанима којима је то потребно (на Косову и Метохији, у Куршумлији, Пожеги, Ужицу, Свилајнцу,  бројним местима у Војводини, као и Београду), те позивамо све заинтересоване људе добре воље да својим скромним доприносом помогну ову акцију.

„Желимо да помогнемо онима којима је помоћ неопходна, да покренемо активизам код младих, да друштву скренемо пажњу на проблеме који нас окружују и да покажемо како уз мало воље, времена и ентузијазма можемо да мењамо свет око себе.“


Конкурс за најбоље студенте из Рашке области

Текст конкурса >>

Рок за пријаву: 20.02.2014. године


Позоришна представа у амфитеатру V 

У организацији Студентског парламента Правног факултета, 28. новембра 2013. године одиграна је представа и прва комедија у амфитеатру V, "Буба у уху" у извођењу Театра 5.

Овај јединствени догађај на нашем факултету, одмах је пробудио велика интересовања код студената, тако да је амфитеатар V то вече био највеће позориште у граду.

За све своје године постојања, популарна "петица" није чула више смеха, те са правом можемо очекивати да ће у будуће одабраних представа за наше колегинице и колеге бити још више.

    


БИМУН 2014

                       

Информације о конкурсу >>


Summer Program University of Vienna

Brochure >>

Рок за пријаву: 30.04.2014. године 


Право и медицина

Универзитетска омладина Београда и Комитет за међународну сарадњу студената медицине (ИФМСА-Сербиа) уз подршку ГО Савски Венац, вас позивју на први сусрет студената права и студената медицине под називом:"ПРАВО И МЕДИЦИНА 2013" 30.11.2013. у 10 часова

Предавања:

Проф. др Слободан Савић, специјалиста судске медицине ( редовни професор на Медицинском факултету и Правном факултету, Универзитета у Београду)  

- Лекарске грешке и кривичноправна одговорност

- Вештачење и судскомедицинско вештачење

др Хајрија Мујовић-Зорнић, доктор правних наука ( управница Центра за правна истраживања, Института друштвених наука)  

-  Медицинска делатност у контексту заштите људских права

1.12.2013. "Case study" радионица

Тимови састављени од студената права и медицине ће имати прилику да истраже, анализирају и презентују  реалне случајеве, са медицинског и правног аспекта, као и да дискутују о релавантним правно-медицинским темама са предавачима.

Право учешћа имају

студенти медицине IV, V и VI године студија и

студенти права III и IV године студија.

Рок за пријаву је 28.11.2013.

Формулар за пријаву можете наћи на: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?usp=drive_web&formkey=dEhEMHdNX25oWGs0Wl9aQkd6eFVWM2c6MA#gid=0

За више информација, посетите: www.ifmsa-serbia.org


Конкурс за волонтирање

Универзитетска омладина Београда расписује конкурс за волонтирање на oрганизовању догађаја којима ће бити обележени Mартовски погром (десет година) и почетак НАТО агресије на Савезну Републику Југославију(петнаест година).

За волонтирање се могу пријавити сви заинтересовани студенти.             

Пријава треба да садржи: Име и презиме и број индекса.

Пријаву послати на адресу uob.bgd@gmail.com до 31. децембра 2013. године.

Студентима који буду узели учешће у реализацији ових догађаја Универзитетска омладина Београда ће издати потврду о волонтирању на основу које ће моћи да      остваре додатне ЕСПБ бодове који се уписују у додатку дипломи.

Информације: +38164/ 973-82-73  Вељко Смиљанић


Манифестација "Упознај Српску, упознај своје"

Правни факултет Универзитета у Београду Вас позива на манифестацију "Упознај Српску, упознај своје" која је заказана за 19. новембра 2013. године, у 19 часова у амфитеатру V и 20. новембра у 19ч амфитеатру I.

Са жељом да широј јавности, а пре свега студентској, предочимо значај Републике Српске за Србе и Републику Србију, одлучили смо да на један достојанствен и аргументован начин прикажемо правне, али и духовне оквире Републике Српске, односно објасни смисао њеног постојања, као и процес њеног стварања, те изазови са којима се суочава, али и перспективе даљег развоја.

Предавања ће се посебно дотаћи проблематике Дејтонског споразуме (околности под којима је склапан, његов значај за Републику Српску, улоге Србије као гаранта Дејтонског споразума), те политичко-правни субјективитет Републике Српске унутар БиХ, као и унутрашње и међународне пристиске на Српску (притисци из Сарајева и међународне заједнице са посебним акцентом на противдејтонско преношење надлежности са РС на БиХ).

У уторак 19. новембра 2013. године, у 19 часова поред представника Правних факултета Универзитета у Новом Саду, Нишу, Бањој Луци и Београду, и Српске Православне Цркве гостима ће се обратити и председник Републике Српске господин Милорад Додик.

У среду 20. новембра 2013. године, у 19 часова у амфитеатру I, предавање ће одржати амбасадор Босне и Херцеговине у Србији – Његова Екселенција Ранко Шкрбић, историјску ретроспективу ће презентовати проф. др Никола Б. Поповић, док ће о економској сарадњи говорити председник Управног одбора ЕПС-а, господин Аца Марковић на тему креирања Подрињске регије. Етнолог Мирослав Нишкановић као истраживач сарадник Етнографског института САНУ и аутор књигa „Породични коријени“, „Српска презимена – порекло, значење, распрострањеност“, ће се такође обратити скупу.

У нади да ћемо организацијом ове манифестације представити Српску и Србију у правом светлу и да ћемо, опредељени да нас Дрина спаја, послати јасну поруку, радујемо се нашем предстојећем сусрету. 


Позив за предају приказа и радова - Студентска ревија за привредно право

Редакција Студентске ревије за привредно право позива све заинтересоване колеге да напишу приказ или рад по сопственом избору на тему из области права, привреде и регулације тржишта. Прикази се могу односити на усвојене прописе или предлоге правних аката као и најзначајније примере из судске праксеи праксе органа јавне управе, као и извештаје и студије у праву Србије, Европске уније и других јурисдикција. Поред приказа, пружамо могућност да објавите и своје успешно одбрање семинарске радове или чланке из области пословноправних и управноправних дисциплина, што не искључује могућност разматрања радова који дисципилинарно спадају у друге гране права или неправне дисциплине, уколико имају одговарајући значај или доприносе бољем разумевању односа права и привреде.

Такође, од ове године радови се шаљу на латиници.

Рок за достављање завршених радова је 07.12.2013. године. Сви студентски радови подлежу рецензији, након које ће одабрани радови бити објављени у наредном броју Студентске ревије за привредно право. Уколико се одлучите да предложите свој семинарски рад или чланак, молимо да имате у виду да рад мора бити препоручен од стране ментора или професора.

За више информација о избору теме као и упутство за ауторе посетите наш сајт: www.selr.bg.ac.rs 

Приказе и радове послати на адресу: selreview@gmail.com

Молимо Вас да у наслову емаил-а наведете пуно име и презиме, број индекса и наслов рада или приказа који шаљете.


EЛСА

Конкурс за волонтерску праксу у адвокатској канцеларији Армић & Партнери

ЕЛСА наградни конкурс за израду есеја


Koнкурс за доделу 100 стипендија Правног факултета


Обука за коришћење портала службених гласила - Службени гласник

 

 

Плакат >>

Формулар за пријаву


ИТ сертификат за студенте Правног факулетета

Искористите могућност да у новембру стекнете ИТ сертификат Правног факултета Универзитета у Београду и агенције Моје право.

За студенте који пре полагања желе да стекну или да обнове своје знања организује се ИТ обука.

Студенти који сматрају да поседују одговарајући ниво ИТ знања не морају да похађају обуку и могу да се пријава само за полагање испита.


Обука и сертификација је подељена по следећим модулима:

  • Обрада текста (MS Word)
  • Табеларни прорачуни (MS Excel)
  • Мултимедијалне презентације (Power Point)
  • Интернет и е-маил

Почетак новог циклуса планиран је за 28.10.2013. године у терминима од 17-20ч у рачунарској учионици на Правном факултету. Обука за један модул траје 12 часова, а тачни термини биће одређени у договору са полазницима.
Студенти се могу определити за обуку/сертификацију сва 4 модула или појединачних модула по сопственом избору.

Цена у износу од 3.100 динара по модулу обухвата обуку, полагање и издавање сертификата.

Студенти који желе да сертификују своју постојеће знање без похађања обуке, плаћају полагање и издавање сертификата у износу од 1500 динара по модулу.


Информације и пријаве:


Наградни конкурс Агенције за борбу против корупције

Текст конкурса >>


Comparative Constitutional Law – курс на енглеском језику

Професор Томас Флајнер ће у оквиру Master in European Integration одржати на енглеском језику курс под насловом Comparative Constitutional Law. Курс ће трајати три недеље, од 29. октобра до 15. новембра 2013. године. Настава ће се одржавати два пута недељно - уторком и петком - по 3 часа, с почетком у 18.00 часова.

Сви студенти који буду похађали овај курс добиће сертификат.

Заинтересовани студенти могу да се пријаве путем мејла секретару мастер програма др Бојани Чучковић на cuckovic@ius.bg.ac.rs. Rok za slanje prijava je 25. oktobar 2013. godine.

Working Schedule >>


Конкурси Фондације "Проф. др Мирко Васиљевић"

Конкурс за награду студентима основних академских студија правног факултета универзитета у Београду за најбоље урађен рад из области трговинског, компанијског, берзанског, стечајног и саобраћајног права и за најбоље урађен рад из области политике и аката организација уједињених нација о друштвеној одговорности компанија  >>

Инструкције за писање рада из области политике и аката организација Уједињених нација о друствен ој одговорности компанија >>

Конкурс за награду студенту основних академских студија правног факултета универзитета у Београду са социјалним потребама који редовно испуњава своје статутарне обавезе >>

Резултати конкурса Фондације "Проф. др Мирко Васиљевић"


Kонкурси  Фонда „Радивој Б. Васовић, виши правни саветник и његова породица“

Управни одбор Фонда „Радивој Б. Васовић, виши правни саветник и његова породица“ расписује следеће конкурсе:

К О Н К У Р С за доделу награде студенту Правног факултета Универзитета у Београду слабијег материјалног стања, који је са одличним успехом завршио мастер академске студије  >>

К О Н К У Р С за доделу награде студенту Правног факултета Универзитета у Београду слабијег материјалног стања, који је са одличним успехом завршио основне академске студије >>


ЕЛСА врши пријем нових чланова

Европско удружење студената права ELSA (European Law Students' Association) је међународна студентска организација, која свој рад остварује како у свим државама Европе тако и ван европског континента.

ELSA Београд постоји од 1987. године и највећа је струковна, студентска организација у земљи. ELSA кроз своје разноврсне активности, као што су проналажење студентских пракси, организација семинара и конференција, студијских посета, симулација суђења, трибина, објављивање чланака у студентским и нестудентским билтенима чиме се доприноси обликовању студената и будућих правника. Кроз своје активности ELSA доприноси развоју правне науке и професионалном усавршавању студената и младих правника, омогућује им да се упознају са другим правним системима и културама у духу критичког дијалога и научне сарадње и помаже им да стекну интернационално професионално искуство.

Ако сте амбициозни, комуникативни, мотивисани да преузмете одговорност, пуни позитивне енергије, креативни, вољни да стичете нова знања и вештине и волите да путујете постаните чланови ELSA-e Београд!

Начин пријаве: e-mail са назнаком „УЧЛАЊЕЊЕ“, који садржи Ваше име, презиме и број телефона послати на  elsamarketingbg@gmail.com           

Рок за пријављивање: 10. новембра 2013. године у 00.00h

Информације: Мона Богдановић, bogdanovic.mona@gmail.com , (00) 381 64 070 4 215


Припремна настава за полагање University of Cambridge Exams

Наставу изводи Силвана Поповић, предавач за предмет Енглески језик

Настава почиње 15. октобра 2013.

Тестирање се организује у следећим терминима –     ФОРУМ РОМАНУМ:

18.09.2013.    15.00-16.00
25.09.2013.    15.00-16.00
02.10.2013.    15.00-16.00
10.10.2013.    15.00-16.00
11.10.2013.    15.00-16.00
14.10.2013.    15.00-16.00

За ближе информације обратити се
Јасмини Алибеговић
, Служба за последипломске студије, тел. 3027 - 677


Конкурс Фондације ИТО

Текст конкурса >>

Пријавни формулар >>


Е-маил Студентског парламента за студентска питања и проблеме

Студентски парламент Правног факултета отворио је емаил налог на који ће студенти моћи да шаљу своја питања и проблеме у вези са студирањем која ћемо заједно решити у најкраћем могућем року.

Емаил СППФ-а је studentski.parlament@ius.bg.ac.rs


даље 2012/2013 >>

даље 2011/2012 >>

даље 2010/2011 >>

даље 2009/2010 >>

даље 2008/2009 >>

даље 2007/2008 >>

даље 2006/2007 >>

даље 2005/2006 >>

даље 2004/2005 >>

 

 

Сва права задржана. Правни факултет Универзитета у Београду 2012.