Размена студената Правног факултета Универзитета у Београду и Правног факултета Белгородског државног националног истраживачког универзитета из Русије конкурс 2018

Отварамо пријаву за други круг студентске размене са Правним факултетом Белгородског државног националног истраживачког универзитета из Руске Федерације за јесењи семестар школске 2018/19 године. (Подсећамо да школска година у Русији и на факултету почиње 1. септембра!)  Конкурс је отворен за највише 5 студената основних студија нашег Факултета.  

Да би се пријавили за конкурс, студенти морају испуњавати следеће услове:

  • да су студенти бар 2. године основних студија;
  • да знају руски језик у довољној мери да на њему прате наставу – минимум ниво А2 (доказано званичним сертификатом или провером током интервјуа на Факултету) .

Наши студенти у Белгороду неће плаћати школарину, али остале трошкове у начелу сносе самостално. Постоји могућност конкурисања за смештај у студентском дому, али Универзитет не може да гарантује добијање места.

Информације о Правном факултету Белгородског универзитета студенти могу наћи на веб страницама Универзитета и Факултета. Осим тога, можете погледати кратке промотивне филмове о Факултету и о целом Универзитету.

Заинтересовани студенти се моле да своју пријаву, уз потврду о досадашњим оценама, CV и мотивационо писмо (на руском или српском језику), пошаљу до 11. маја 2018. доц. др Нини Кршљанин. Кандидати који уђу у ужи избор ће затим бити контактирани ради интервјуа. Резултати конкурса биће објављени до 20. маја.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве