Jесењи циклус програма праксе у грчким компанијама „Грчком иницијативом до радног искуствa“

Под патронатом Амбасаде Грчке у Београду, Хеленско привредно удружење Србије у сарадњи са Универзитетом у Београду – Центром за развој каријере, четврту годину заредом организује тромесечну праксу за студенате у компанијама-чланицама Удружења.

Програм под називом „Грчком иницијативом до радног искуства“; намењен је студентима завршних година основних и мастер студија који желе да стекну прва радна искуства , повежу се са тржиштем рада и умреже у грчко пословање у Србији.  Кроз програм је до сада прошло преко 60 студената који су квалитет праксе у евалуацијама оценили високим оценама, а најбољи су по обављеној пракси добили посао.

Ове године по први пут биће организован и јесењи циклус праксе, у ком ће учествовати компаније: Алумил YУ Индустрy, Еурофаст глобал, Инос Балкан и Еуробанк.  Са свим наведеним компанијама Универзитет у Београду има потписане споразуме о сарадњи на пољу организације и реализације студентске праксе.

 Конкурс ће бити отворен од 31.августа до 14.септембра 2018. године (до поноћи).

 Пријављивање студената ће се обављати преко портала www.studentskapraksa.com

*Неопходно је да кандидати направе кориснички налог у зони за студенте. Студенти који су заинтересовани да се пријаве за праксу морају обавезно да додају на свом профилу биографију &ндасх; ЦВ. После стандардних корака верификације налога преко е-поште студенти могу да приступе бази пракси, у којој се налазе детаљни описи отворених позиција за праксу и дугме за пријаву.

 Селекцију кандидата ће обављати компаније учеснице од 15.до 20.септембра.

 Програм праксе ће трајати од 20.септембра до 20.децембра 2018. 

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве