ТРЕЋИ СЕМИНАР ЗА СТУДЕНТЕ ДОКТОРСКИХ СТУДИЈА – 10. и 11. МАЈ 2023.

Позивамо Вас да у среду и четвртак 10. и 11. маја 2023. године, са почетком у 09:00 часова, присуствујете Трећем семинару намењеном студентима докторских студија – PhD Colloquium-у који организују Институт за правне и друштвене науке и Центар за социолошко-правнa истраживања (CSLS) Правног факултета Универзитета у Београду.

Семинар се одржава у хибридном формату: уживо у просторији 236 на Правном факултету Универзитета у Београду као и онлајн путем Webex платформе.

Сврха семинара је да младе колегинице и колеге добију прилику да представе свој досадашњи истраживачки рад, да добију конструктивне коментаре и сугестије за унапређење своје докторске дисертације, као и да разменe идејe са другим докторандима који се налазе у истој фази рада – припреми пројекта докторске дисертације.

Ове године, поред докторандкиња и докторанада Правног факултета Универзитета у Београду учествоваће и докторанди факултета у региону – Универзитета у Сарајеву, Универзитета у Бањој Луци, Универзитета у Осијеку, Универзитета у Скопљу, Универзитета у Подгорици.

Такође, у оквиру Семинара за студенте докторских студија у сарадњи са ALF пројектом (Advancing Cooperation on the Foundations of Law) организована је међународна сесија, где ће поред наших докторанада учествовати и докторанди са Универзитета у Ђенови као и Универзитета у Лисабону, а коментаре ће им давати професори и припадници академске заједнице са 10 реномираних универзитета.

 Линк за директан приступ je следећи:  https://pravni.webex.com/pravni/j.php?MTID=m2d4b34f2e589ff0089c0c55c6a3fd800 Детаљан програм радионица као и докторских сесија са свим излагачима и коментаторима можете видети на следећем линку.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве