Позив за учешће на радионици: “Развој пословања“

Задовољство нам је да вас позовемо да учествујете на радионици која ће се бавити развојем пословања (business development).

Радионица се одржава у Београду, у хотелу Метропол Палас (Булевар краља Александра 69), 16. септембра 2022, са почетком од 10:00 часова

Радионица се организује у оквиру пројекта „ЕУ Подршка Научно -технолошком парку Београд у пружању услуга иновативним компанијама“, који финансира Европска унија.

Business development представља  креирање дугорочне вредности за организацију у односу на клијенте, тржишта и пословне односе. Веома често се business development поистовећује са продајом. Међутим, овај процес је доста сложенији, и поред развоја/унапређења продајне функције, business development у себи садржи и послове у вези са развојем пословних процеса, развојем производа/услуга, константном развоју иновација, проналажењу нових начина продаје, прилагођавању производа и услуга.

Циљ радионице је да свим истраживачима-предузетницима помогне у разумевању концепта развоја пословања и његових кључних елемената.

Кроз дијалог са учесницима, радионица ће, између осталог, дати одговоре на следећа питања:

  • Шта подразумева развој пословања?
  • Који сегменти развоја пословања имају кључну улогу у развоју предузећа?
  • На који начин развој и имплементација задатака и процедура утичу на раст компаније?
  • Како постићи пословни дугорочни развој?

Радионица је намењена онима који немају довољно знања о развоју пословања, али и онима који о овим областима желе да стекну додатна знања. Предавачи ће бити експерти ангажовани на пројекту, г. Домагој Ореб и гђа Даворка Мославац Форјан.

Уколико сте заинтересовани да учествујете на радионици, молимо вас да своју пријаву пошаљете на ibilic@kpmg.com закључно са средом, 14. септембром 2022.

Регистрациони формулар

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве