„Завршавам Правни факултет, шта даље?“ у петак, 23. септембра 2022. у периоду од 13 до 14:30 часова.

Студенти Правног факултета имаће прилику да чују професионална искуства старијих колега запослених на различитим позицијама и у различитим областима права и из прве руке сазнају који су захтеви тих радних места, које вештине и знања би требало да стекну током студија, на које начине могу да се усавршавају али и на које проблеме могу наићи градећи своју каријеру. 

Своја искуства на овом догађају са студентима поделиће:

Александра Лазаревић, заменик Државног правобраниоца

Маријана Зејаковић, Senior associate у адвокатској кући Wolf Theiss

Др Љубинка Ковачевић, редовна професорка за научну област Радно право на Правном факултету Универзитета у Београду

Игор Врањеш, јавни бележник и члан Извршног одбора Јавнобележничке коморе Србије

Око 60 минута на догађају резервисано је за говорнике, а након тога 30 минута за питања студената. 

Пријављивање учешћа на догађају је обавезно и врши се путем ЛИНКА .

Сви заинтересовани који се пријаве добиће линк за праћење панел дискусије на дан догађаја путем електронске поште. Догађај ће се реализовати путем зум апликације. 

Овај догађај трећи је у низу планираних панел дискусија на тему „Завршавам факултет, шта даље?“ који ће представити студентима различите могућности за наставак каријере након стицања дипломе, а који ће заједнички реализовати Центар за развој каријере и саветовање студената и компанија лооп. 

loop је дигитална платорма намењена проналаску посла и подршци сваког појединца који се налази или ће постати део тржишта рада. Кроз широку палету актуелних послова на тржишту, прегледа актуелности, догађаја и информација, али и радом са кандидатима кроз усмеравање, саветовање и обучавање у домену вештина запошљивости, лооп активно учествује у унапређивању и развоју тржишта, као и у развоју појединачних корисника који постану део овог круга прилика.

Универзитетски центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду обезбеђује  ефикасан систем подршке студентима у развоју знања и вештина које су кључне за унапређење запошљивости и успешан развој каријере. Поред информисања о могућностима додатног образовања, о приликама за праксу и посао и другим каријерним могућностима током и након студија, Центар студентима нуди психолошко и каријерно саветовање, обезбеђује им обуке из вештина неопходних за успешно позиционирање на тржишту рада. У сарадњи са послодавцима организује различите програме намењене студентима. Поред програм „Завршавам факултет – шта даље“, Центар за развој каријере и саветовање студената у сарадњи са привредом реализује и посете компанијама, летње школе, програме БГ пракса, Кадар да будем кадар, Каријерно ћаскање, Зум кафице и многе друге.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве