Пракса у Министарству спољних послова рок за пријаву продужен до петка 28. октобра.

Обавештење

Овим путем желимо да вас обавестимо да је рок за пријаву на студентску стручну праксу при Министарству спољних послова Републике Србије за школску 2022/23. годину, продужен до петка 28. октобра.

Универзитет у Београду – Правни факултет са великим задовољством и ове године, у сарадњи са Министарством спољних послова Републике Србије, позива заинтересоване студенте завршне године основних академских студија, али и студенте мастер академских студија да се пријаве на конкурс за обављање стручне праксе при овом министарству током школске 2022/23. године.

У овој школској години предвиђено је 10 расположивих места за студенте нашег факултета. Сви заинтересовани студенти могу да пошаљу своју пријаву на nstankovic@ius.bg.ac.rs.

Пријава мора обавезно да садржи следеће податке:

1. Име и презиме;

2. Уверење о положеним испитима и просечној оцени у тренутку пријаве;

3. Контакт телефон;

4. Електронска адреса (е-mail).

Пријаве су отворене до петка 21. октобра 2022. године. Са свим кандидатима који уђу у ужи избор биће спроведен интервју пред стручном комисијом.

Овом приликом желимо да изразимо захвалност Министарству спољних послова Републике Србије на одличној сарадњи у претходном циклусу остваривања овог пројекта са жељом да прошлогодишњи успех поновимо и током школске 2022/2023. године.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве