Позив за учешће на „NISPAcee“ конференцију, 25-27.05.2023, Београд

Задовољство нам је да вас обавестимо да Национална академија за јавну управу, у сарадњи са Мрежом института и школа за јавну управу у Централној и Источној Европи (Network of Institutes and Schools of Public Administration in Central and Eastern EuropeNISPAcee), организује

31. годишњу конференцију NISPAcee на тему THE FUTURE OF PUBLIC ADMINISTRATION ENABLED THROUGH EMERGING TECHNOLOGIES, која ће се одржати у Београду у периоду од 25-27. маја 2023. године.

Конференција ће бити прилика да се размотре правци и механизми модернизације јавне управе, унапређења ефикасности и ефективност пружања услуга и постизања високих стандарда квалитета управе. Посебна пажња током Конференције биће посвећена теми дигиталне трансформације јавне управе као и питањима улоге јавног сектора у четвртој индустријској револуцији и изазовима имплементације иновација за јавну управу будућности.

Уколико сте заинтересовани, позив за онлајн пријаву радова (у складу са NISPAcee смерницама) је отворен до 20. јануара 2023. године. Позивамо вас и да проширите ове информације факултетима и институцијама са којима сарађујете.

Желимо вас срећну и успешну 2023. годину и срдачно вас поздрављамо!

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве