Летња школа људских права Савета Европе у Требињу

Позивају се сви заинтересовани студенти треће и четврте године Правног факултета да се пријаве за школу људских права која ће се одржати у Требињу на тему Превенција насиља над женама и људским правима. Школа се одржава од 12. до 15. јула 2022. године. Одлазак студената ће бити организован  у понедељак, 11. јула, а повратак је заказан за суботу, 16. јула. Савет Европе обезбеђује превоз и смештај у двокреветним собама на бази пуног пансиона, укључујући кафе и воде у току сваке кафе паузе. Радни језици летње школе су енглески и Б/Х/С са обезбеђеним симултаним преводом. Програм школе, детаље о смештају и превозу биће достављени именованим студентима/кињама накнадно.

Пријаве слати до 24. јуна 2022. године Маји Мићић Лазовић на Maja.MICIC-LAZOVIC@coe.int ( у цц ставити проф. др Ивану Крстић, ikrstic@ius.bg.ac.rs).

Ставити у наслову Пријава за летњу сколу у Требињу, а у пријави навести име и презиме, емаил, контакт телефон, годину студија, просечну оцену и смер, краку биографију и разлоге за пријаву.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве