Пријаве за програм Народне банке Србије “Управљање талентима у НБС”

Према потписаном Меморандуму о пословној сарадњи између Правног факултета Универзитета у Београду и Народне банке Србије (НБС) предвиђен је одређен број места за обављање стручне праксе у НБС за студенте Правног факултета Универзитета у Београду. У оквиру талент програма “Управљање талентима у НБС” ангажују се најбољи студенти завршне године основних студија, апсолвенти у редовном апсолвентском року, као и мастер студенти за период од минимум 20 сати недељно, уз одређену новчану надокнаду. Предвиђено је да обављање стручне праксе у оквиру горе наведеног талент програма буде у трајању од девет месеци.

Сваки учесник поменутог програма имаће свог ментора из одговарајуће организационе јединице НБС у коју буде распоређен, који ће настојати да студента упозна и укључи у рад организационе јединице. По завршетку програма најбољи кандидати могу бити позвани да наставе своје ангажовање у НБС.

Позив за пријаву отворен је за све студенте завршне године основних студија, апсолвенте у редовном апсолвентском року, као и мастер студенте који имају најмању просечну оцену 8.00 и оперативно знање енглеског језика.

Заинтересовани студенти достављају своју биографију на мејл:

nikolastevanovic.nbs@gmail.com до 27. октобра 2023. до 12:00х, са назнаком у наслову (subject) „НБС – Пријава за стручну праксу”. Биографија се доставља у прилогу (attachment), у wорд или пдф формату. Потребно је да кандидати у својој биографији наведу просечну оцену, као и своју мејл адресу и контакт телефон.

Подсећамо студенте да је Право централних банака од академске 2023/2024 године нови изборни предмет на четвртој години студија. Информације о садржају предмета и испитна питања можете преузети ОВДЕ.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве