Отворена пријава за учешће у вебинару „Утицај на друштво и мисија у друштву” Еразмус+ пројекта Profformance+

Поштоване колегинице и колеге,

Конзорцијум Еразмус+ пројекта Profformance+ вас позива на трећу сесију у серији тематских вебинара која ће се одржати 7. новембра 2023. године, у периоду од 14 до 16 часова, у онлајн формату.

Вебинар ће бити посвећен примерима добре праксе у високом образовању на тему утицаја у друштву и мисије у друштву, што је једна од тематских области у оквиру Profformance алата за процену. Догађај је намењен предавачима и управама високошколских установа, као и истраживачима, доносиоцима одлука и другим учесницима у области високог образовања.

Вебинар се састоји од два дела. Примери добре праксе из трију земаља (Чешке, Мађарске и Србије) биће представљени у првом, док је други део резервисан за детаљнији разговор о једном од три приказана примера, или о самом Profformance алату за процену, по избору учесника.

Пријавите се за учешће у овом вебинару до 6. новембра 2023. год. попуњавањем регистрационог формулара.

Радни језик вебинара је енглески, а више информација о самом догађају и темама прочитајте на сајту Profformance+ пројекта, на ком је доступна и агенда.

Овај вебинар је трећи у серији тематских вебинара која се заснива наProfformance бази података образовне изврсности, која садржи око 130 добрих методолошких пракси у високом образовању које су припремили наставници и стручне заједнице из шест различитих држава, а поводом Profformance награде за наставнике у области високог образовања за 2021/2022. академску годину.

Profformance+ пројекат спроводи конзорцијум који чине релевантна министарства из Мађарске, Чешке, Грузије, Аустрије и Хрватске, као и Министарство просвете Републике Србије и Фондација Темпус. Циљ пројекта је да подржи унапређење квалитета наставе и учења на високошколским установама у Европском простору високог образовања развијањем и промовисањем алата за процену рада наставника и системом подстицаја, прикупљањем и дељењем примера добрих пракси.

С поштовањем,

Сектор за високо образовање
Министарство просвете
Немањина 22-26, 11000 Београд

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве