Предавање „Вештачка интелигенција: Правни оквир и примена у пракси“ 18. април 2024 у 18ч конференцијска сала

Дана 18. априла 2024 са почетком у 18ч у конференцијској сали на Правном факултету биће одржано предавање које организује Српско правно друштво 1835 у сарадњи са Адвокатском канцеларијом Наумовић и партнери на тему: “Вештачка интелигенција, правни оквир у РС, ЕУ и САД, са посебним освртом на АИ Ацт ЕУ, примена у пракси на пројектима, етика и заштита података“.

Уводну реч ће одржати проф. Др Татјана Јованић и говориће о Регулаторној стратегији заснованој на ризику и управљање ризицима као кључним принципом усклађености пословања у области нових технологија, док ће у наставку предавање одржати предавачи: адвокат Зоран Наумовић и адвокат Ивана Живковић Русалић, обоје из адвокатске канцеларије Наумовић и партнери.

На предавању ће студенти моћи да се упознају са практичном применом прописа из различитих области права које утичу на дизајн, развој, дистрибуцију и рад са вештачком интелигенцијом.

Такође, отворене су имејл адресе на које заинтересована лица могу унапред поставити питања:

office@naumovic-partners.com i office@lawsociety.rs. Питања ће бити одабрана према слободној процени предавача у вези са темом која се обрађује. Наравно, биће отворена дискусија и на лицу места после предавања.

Плакат

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве