WORK IN PROGRESS – „Радионица о клијентелизму“ 7. јун 2024. 

Са задовољством Вас позивамо на међународну радионицу под називом „Клијентелизам, демократија и владавина права” у организацији Института за правне и друштвене науке Правног факултета Универзитета у Београду и часописа Анали, која ће се одржати 7. јуна 2024. године на Правном факултету Универзитета у Београду, у конференцијској сали.

Учесници радионице су истакнути истраживачи из Србије, Црне Горе, Македоније и Хрватске који ће излагати и коментарисати радове који се припремају за објављивање у Аналима Правног факултета, на енглеском језику.

Учесници су Ања Гвоздановић са Института за друштвена истраживања у Загребу, Јован Близнаковски са Универзитета Свети Кирил и Методиј у Скопљу, Немања Станков са Факултета политичких наука Универзитета Црне Горе, Душан Павловић са Факултета политичких наука Универзитета у Београду, Милош Бешић са Факултета политичких наука Универзитета у Београду, Данило Вуковић са Правног факултета Универзитета у Београду и Марија Стефановић из удружења Црта.

Радионица ће се одржати у work-in-progress формату – аутори представити своје радове, који ће, потом, бити разматрани од стране коментатора и осталих учесника радионице.

Организациони одбор чине проф. др Марија Караникић Мирић, проф. др Ивана Крстић, проф. др Данило Вуковић и асс. Мила Ђорђевић.

Списак учесника и радова можете погледати у прилогу.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве