Конкурс за стручни часопис студената Политеума

Обавештавамо Вас да је отворен нови конкурс за шести број стручног часописа студената друштвено-хуманистичких наука и уметности Политеума. Радове могу слати студенти са основних, мастер и специјалистичких програма иновација знања. 

Часопис излази два пута годиншње, а издаје га студентска организација Српски политички форум са Факултета политичких наука. Издавање часописа омогућили су фондација „Заједно за младе – проф. др Даница Грујичић“ и Факултет политичких наука Универзитета у Београду.

Већ трећу годину за редом отварамо конкурс и до сада смо објавили преко 58 студентских радова, а ове године се надамо да ће тај број бити још већи.

Молимо Вас да, уколико желите, обавестите студенте, путем Вашег сајта или друштвених мрежа, да ће конкурс трајати до 1. октобра 2021. године и да радове могу слати на мејл redakcija.spf@gmail.com, а у прилогу мејла Вам достављамо текст конкурса, упутства за ауторе, правила навођења и слику часописа.

За све додатне информације, студенти нам се могу обратити путем мејла: redakcija.spf@gmail.com

Обавештења могу пратити и на сајту www.casopispoliteuma.wordpress.com и путем друштвених мрежа инстаграм (@spf_fpn) или фејсбука (@spffpn).

КОНКУРС ЗА OБЈАВЉИВАЊЕ РАДОВА

АПА стил навођења извора правила

Упутство за ауторе

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве