Konkurs za stručni časopis studenata Politeuma

Obaveštavamo Vas da je otvoren novi konkurs za šesti broj stručnog časopisa studenata društveno-humanističkih nauka i umetnosti Politeuma. Radove mogu slati studenti sa osnovnih, master i specijalističkih programa inovacija znanja. 

Časopis izlazi dva puta godinšnje, a izdaje ga studentska organizacija Srpski politički forum sa Fakulteta političkih nauka. Izdavanje časopisa omogućili su fondacija „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić“ i Fakultet političkih nauka Univerziteta u Beogradu.

Već treću godinu za redom otvaramo konkurs i do sada smo objavili preko 58 studentskih radova, a ove godine se nadamo da će taj broj biti još veći.

Molimo Vas da, ukoliko želite, obavestite studente, putem Vašeg sajta ili društvenih mreža, da će konkurs trajati do 1. oktobra 2021. godine i da radove mogu slati na mejl redakcija.spf@gmail.com, a u prilogu mejla Vam dostavljamo tekst konkursa, uputstva za autore, pravila navođenja i sliku časopisa.

Za sve dodatne informacije, studenti nam se mogu obratiti putem mejla: redakcija.spf@gmail.com

Obaveštenja mogu pratiti i na sajtu www.casopispoliteuma.wordpress.com i putem društvenih mreža instagram (@spf_fpn) ili fejsbuka (@spffpn).

KONKURS ZA OBJAVLJIVANJE RADOVA

APA stil navođenja izvora pravila

Uputstvo za autore

Arhive