HTEC Idea Marathon – Strong Tech for Powerful Women

Компанија HTEC Group  једна је од најбрже растућих компанија за дигиталне услуге у Европи. Седиште компаније је у Сан Франциску, а развојни центри поред Суботице, Новог Сада, Ниша и Београда, налазе се у Босни и Херцеговини, Словенији и Северној Македонији.

Поводом Међународног дана жена, HTEC  организује јединствени мултидисциплинарни онлајн дводневни изазов под називом _HTEC Idea Marathon – Strong Tech for Powerful Women_ за студенткиње завршних година студија на универзитетима у Србији, Босни и Херцеговини, Северној Македонији, Румунији, Бугарској, Мађарској и Словенији.

Изазов _HTEC Idea Marathon – Strong Tech for Powerful Women_ одржаће се током 23 и 24. марта 2022. године.

Овим путем обраћамо вам се са молбом да информацију о одржавању овог јединственог такмичења проширите међу студенткињама вашег Факултета.

Студенткиње завршних година студија позване су да се прикључе мултидисциплинарним и мултикултуралним тимовима који ће бити у прилици да се такмиче на тему проналажења најбољег технолошког решења у сврху унапређења женског здравља. Уз менторство од стране водећих стручњакиња из HTEC-а, студенткињама ће бити омогућен и контакт и размена искуства са лидеркама из међународних компанија и организација попут компаније Marani  из Сједињених Америчких Држава, као и Светске здравствене организације.

Пријаве за такмичење трају од 8. до 18. марта 2022. године.

Студенткиње се за мултидисциплинарно онлајн такмичење _HTEC Idea Marathon – Strong Tech for Powerful Women_ могу пријавити путем следећег линка

https://bit.ly/HTECIdeaMarathon

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве