Make It Bright – програм праке

Компанија ЈТ Интернататионал четврту годину за редом у Србији организује Make It Bright, програм праксе за студенте завршних година основних и мастер студија; који за циљ има да младима пружи прилику за нови изазов и професионални развој, као и за могућност започињања каријере у мултинационалној компанији!

Кроз Make It Bright програм студенти имају јединствену прилику да освоје шестомесечну плаћену праксу у иностранству; а, поред глобалне награде, студенти који се најбоље покажу имаће могућност за праксу на локалном нивоу, као и освајање многобројних других награда!

Шта је потребно учинити?

Ове године главна тема Make It Bright такмичења је креирање идеалног решења за боље хибридно радно место будућности. Студенти се за такмичење могу пријавити индивидуално или у тиму од највише троје људи, представити своју идеју за радно место будућности, након чега ће је разрадити заједно са менторима из компаније и стећи прилику да, након локалног финала, своју визију представе и на глобалном финалу у Женеви!

Пријаве за такмичење трају до 15. јануара 2023. године, и овим путем бисмо желели да Вас позовемо да нас подржите у дељењу свих информација у вези са такмичењем са Вашим студентима путем Ваших мрежа и маилинг листа, како бисмо што већем броју студената пружили прилику да поделе своје идеје са нама, а најбољи тим подржимо на глобалном финалу. У прилогу мејла налазе се и визуали који се могу искористити.  

Уколико сте заинтересовани да заједно омогућимо Вашим студентима јединствено искуство, можете ме контактирати путем маила или телефона који стоји у потпису.

АНАЛИ

Vol. 70, бр. 1 (2022)

CRIMEN

Vol. XII Број 3 (2021)

НОВИ АРХИВ

Год. 1 Бр. 1 (2021)

ACTA DIURNA

Број 70 Мај/Децембар 2021

Архиве