Програм “Управљање талентима у НБС” – пракса у Народној банци Србије

Поштоване колегинице и колеге,

Меморандумом о пословној сарадњи Правног факултета Универзитета у Београду са Народном банком Србије (НБС) предвиђена је стручна пракса за студенте нашег факултета. У оквиру талент програма “Управљање талентима у НБС” ангажују се најбољи студенти IV године, апсолвенти у редовном апсолвентском року и студенти мастер академских студија, за период од минимум 20 сати недељно, уз одређену новчану надокнаду. Програм праксе би се реализовао почев од друге средине децембра 2022.

Сваки учесник поменутог програма имаће свог ментора, правника из одговарајуће организационе јединице НБС у коју буде распоређен, који ће настојати да студента упозна и укључи у рад организационе јединице. НБС ће настојати да омогући студентима да ускладе обавезе које имају на Факултету са обавезама на послу. По завршетку програма најбољи кандидати могу бити позвани да наставе своје ангажовање у НБС.

Позив за пријаву отворен је за све студенте IV године, апсолвенте у редовном апсолвентском року, као и незапослене студенте мастер студија Правног факултета Универзитета у Београду, који имају најмању просечну оцену 8.0 и оперативно знање енглеског језика. Све пријаве које задовољавају наведене критеријуме, после провере статуса студента и просечне оцене од стране администрације Факултета, прослеђују се на даље разматрање.

Заинтересовани студенти достављају своју биографију проф. др Татјани Јованић на е-mail: tanja@ius.bg.ac.rs до 11. децембра 2022., са назнаком у наслову (subject) да се пријављују за „Програм управљања талентима НБС”. Биографија се доставља у прилогу (аttachment), у word или pdf формату. Kандидати би требало да у својој биографији наведу и свој е-mail и контакт телефон.

Правни факултет учествује у реализацији овог програма од 2018. године. Искуства наших колега и студената других факултета на пракси, која омогућава лепе услове за професионално усавршавање и евентуално запослење, су изразито позитивна.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве