Позив за мобилност студената у оквиру Еразмус + програма за обављање праксе у иностранству

Тренутно је отворен позив за мобилности студената Правног факултета Универзитета у Београду у оквиру Еразмус+ програма за обављање праксе на партнерским институцијама или другим организацијама у иностранству – Student Mobility for Traineeships.

Детаљне информације доступне су на линку https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/how-to-apply/ka103/required-documents-ka103-outgoing-students-for-traineeships

Напомињемо да у оквиру овог позива тренинг мобилности студената могу бити реализоване најкасније до 31. октобра 2023. године.

Рок за подношење пријава истиче 2. јула 2023. године.

Пријаве се као и до сада врше искључиво преко онлајн платформе Универзитета у Београду MobiON (https://mobion.bg.ac.rs/).

Заинтересовани студенти могу се обратити за детаљније информације продекану за међународну сарадњу проф. др Марку Јовановићу путем електронске поште на адресу marko.jovanovic@ius.bg.ac.rs или лично у време пријема студената, као и др Ивани Родић, која је задужена за међународну сарадњу, путем електронске поште на адресу ivana.rodic@ius.bg.ac.rs, телефоном на број 011 3027 679 или лично у време пријема студената (од понедељка до четвртка од 11 до 13 часова, канцеларија Института за правне и друштвене науке, поред амфитеатра II).

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве