Poziv za mobilnost studenata u okviru Erazmus + programa za obavljanje prakse u inostranstvu

Trenutno je otvoren poziv za mobilnosti studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu u okviru Erazmus+ programa za obavljanje prakse na partnerskim institucijama ili drugim organizacijama u inostranstvu – Student Mobility for Traineeships.

Detaljne informacije dostupne su na linku https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/how-to-apply/ka103/required-documents-ka103-outgoing-students-for-traineeships

Napominjemo da u okviru ovog poziva trening mobilnosti studenata mogu biti realizovane najkasnije do 31. oktobra 2023. godine.

Rok za podnošenje prijava ističe 2. jula 2023. godine.

Prijave se kao i do sada vrše isključivo preko onlajn platforme Univerziteta u Beogradu MobiON (https://mobion.bg.ac.rs/).

Zainteresovani studenti mogu se obratiti za detaljnije informacije prodekanu za međunarodnu saradnju prof. dr Marku Jovanoviću putem elektronske pošte na adresu marko.jovanovic@ius.bg.ac.rs ili lično u vreme prijema studenata, kao i dr Ivani Rodić, koja je zadužena za međunarodnu saradnju, putem elektronske pošte na adresu ivana.rodic@ius.bg.ac.rs, telefonom na broj 011 3027 679 ili lično u vreme prijema studenata (od ponedeljka do četvrtka od 11 do 13 časova, kancelarija Instituta za pravne i društvene nauke, pored amfiteatra II).

Arhive