ПРОДУЖЕН ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ “CURRENT INTERNATIONAL LEGAL REGIME OF NATURAL RESOURCES OF CELESTIAL BODIES: THE IMPACT OF LEGISLATIVE INNOVATIONS“

Универзитет у Београду – Правни факултет заједно са МГИМО (Московским државним институтом за међународне односе) позивају вас на међународну конференцију под називом “Current International Legal Regime of Natural Resources of Celestial Bodies: The Impact of Legislative Innovations“ („Актуелни међународноправни режим природних ресурса небеских тела: изазови законодавних новина“).

Међународна конференција ће се одржати 12. октобра 2023. године на Правном факултету у Београду уз могућност учешћа online.

На међународној конференцији учесници ће имати прилику да дискутују о врло актуелним темама из области међународног свемирског права као и о новинама у међународноправном законодавном оквиру.

Све заинтересоване за учешће позивамо да погледају Позив на енглеском језику где се наводе детаљно теме као и питања за дискусију на Конференцији.

 Сви који желе да узму учешће у овој Конференцији могу послати наслов свог излагања као и кратак сиже (до 100 речи) на мејл адресу организационог одбора Конференције: conference.ub.mgimo@ius.bg.ac.rs .

Рок за пријаве и доставу апстраката је 15. септембар 2023. године.

Радујемо се вашем учешћу.

Позивно писмо

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве