PRODUŽEN POZIV ZA UČEŠĆE NA MEĐUNARODNOJ KONFERENCIJI “CURRENT INTERNATIONAL LEGAL REGIME OF NATURAL RESOURCES OF CELESTIAL BODIES: THE IMPACT OF LEGISLATIVE INNOVATIONS“

Univerzitet u Beogradu – Pravni fakultet zajedno sa MGIMO (Moskovskim državnim institutom za međunarodne odnose) pozivaju vas na međunarodnu konferenciju pod nazivom “Current International Legal Regime of Natural Resources of Celestial Bodies: The Impact of Legislative Innovations“ („Aktuelni međunarodnopravni režim prirodnih resursa nebeskih tela: izazovi zakonodavnih novina“).

Međunarodna konferencija će se održati 12. oktobra 2023. godine na Pravnom fakultetu u Beogradu uz mogućnost učešća online.

Na međunarodnoj konferenciji učesnici će imati priliku da diskutuju o vrlo aktuelnim temama iz oblasti međunarodnog svemirskog prava kao i o novinama u međunarodnopravnom zakonodavnom okviru.

Sve zainteresovane za učešće pozivamo da pogledaju Poziv na engleskom jeziku gde se navode detaljno teme kao i pitanja za diskusiju na Konferenciji.

 Svi koji žele da uzmu učešće u ovoj Konferenciji mogu poslati naslov svog izlaganja kao i kratak siže (do 100 reči) na mejl adresu organizacionog odbora Konferencije: conference.ub.mgimo@ius.bg.ac.rs .

Rok za prijave i dostavu apstrakata je 15. septembar 2023. godine.

Radujemo se vašem učešću.

Pozivno pismo

Arhive