Позив за учешће у међународној научној конференцији CCHE 2024

Уважени истраживачи,

Са задовољством желимо да вас обавестимо о Међународној мултидисциплинарној конференцији „Изазови савременог високог образовања“ (CCHE), која има за циљ да окупи истраживаче, академике и научнике из различитих научних области и дисциплина како би поделили своје јединствене перспективе о многобројним изазовима и приликама у савременом високом образовању.

Конференцију организују бројне високообразовне институције из Србије посвећене унапређењу дијалога и сарадње у сектору високог образовања. Ове институције су чланови Конференција академија и високих школа Србије.. 

Конференција ће се одржати на Копаонику, Србија, у хотелу Путник, од 29. јануара до 3. фебруара (предложен долазак 28. и одјава 4. фебруара), у хибридном облику, обезбеђујући могућност истраживачима из целог света да учествују.

Конференција CCHE 2024 представља одличну платформу за презентацију истраживања, учешће у размишљањима која подстичу размисли и за упознавање са другим професионалцима у овој области. Неће бити накнаде за котизацију за конференцију!

Темплејт за конференцијске радове, презентације и постере можете наћи на сајту конференције. www.cche.rs  Очекујемо ваше радове најкасније до 31. децембра.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве