Poziv za učešće u međunarodnoj naučnoj konferenciji CCHE 2024

Uvaženi istraživači,

Sa zadovoljstvom želimo da vas obavestimo o Međunarodnoj multidisciplinarnoj konferenciji „Izazovi savremenog visokog obrazovanja“ (CCHE), koja ima za cilj da okupi istraživače, akademike i naučnike iz različitih naučnih oblasti i disciplina kako bi podelili svoje jedinstvene perspektive o mnogobrojnim izazovima i prilikama u savremenom visokom obrazovanju.

Konferenciju organizuju brojne visokoobrazovne institucije iz Srbije posvećene unapređenju dijaloga i saradnje u sektoru visokog obrazovanja. Ove institucije su članovi Konferencija akademija i visokih škola Srbije.. 

Konferencija će se održati na Kopaoniku, Srbija, u hotelu Putnik, od 29. januara do 3. februara (predložen dolazak 28. i odjava 4. februara), u hibridnom obliku, obezbeđujući mogućnost istraživačima iz celog sveta da učestvuju.

Konferencija CCHE 2024 predstavlja odličnu platformu za prezentaciju istraživanja, učešće u razmišljanjima koja podstiču razmisli i za upoznavanje sa drugim profesionalcima u ovoj oblasti. Neće biti naknade za kotizaciju za konferenciju!

Templejt za konferencijske radove, prezentacije i postere možete naći na sajtu konferencije. www.cche.rs  Očekujemo vaše radove najkasnije do 31. decembra.

Arhive