Позив на XIV Београдску арбитражну конференцију у петак 15. марта с почетком од 13:15

Правни факултет Универзитета у Београду ће и ове година бити домаћин два велика међународна арбитражна скупа. Најпре ће се у петак 15. марта с почетком од 13:15 година у амф. V одржати XIV Београдска арбитражна конференција (програм је доступан овде) а затим ће се за викенд 16. и 17. марта на Факултету и у партнерским адвокатским канцеларијама у близини Факултета одржати преко 130 арбитражних mock рочишта између 56 универзитета из 24 земље света који су одабрали да последње припреме пред Vis Moot такмичење у Бечу обаве баш у Београду. Више о програму XVI Belgrade Open Pre-Moot-a видети овде.

Конференцију организујемо у сарадњи са Немачком арбитражном институцијом, Привредном комором Србије и Удружењем за арбитражно право уз свесрдну помоћ великог броја институција и канцеларија из земље и иностранства, укључујући и УН Комисију за међународно привредно право (УНЦИТРАЛ).

Конференција се одржава у амф. V на Правном факултет, учешће на конференцији је бесплатно и не захтева претходну регистрацију. Радни језик конференције је енглески. Овогодишња конференција посвећена је нашем драгом проф. Гаши Кнежевићу кога се и десет година након што нас је прерано напустио и даље с осмехом и поносом сећамо.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве