Дан отворених врата у Научно-технолошком парку Београд

Поштовани представници научне заједнице,

Уколико желите да комерцијализујете резултате свог истраживања, имате тим и развијен први прототип или алпха верзију (ТРЛ 3), Научно-технолошки парк Београд организује Дан отворених врата, током којег ћете имати прилику да добијете савете и препоруке у области пословног развоја и заштите интелектуалне својине на индивидуалним консултацијама.

Дан отворених врата одржаваће се  сваког последњег уторка у месецу, са циљем да вам пружи инфорамације и знања која вам могу помоћи у комерцијализацији ваших иновација, а самим тим и иницирању развоја економије засноване на знању.

Саветовања ће се реализовати у Научно-технолошком Парку Београд почевши од 26. марта, у периоду од 10-16х, а свој термин можете заказати путем линка. Уколико буде потребе, састанци се могу одржати и онлине, а број термина биће попуњаван сукцесивно.

Научно-технолошки парк Београд (НТП Београд) основан је 2015. године у партнерству Владе Републике Србије (у име Владе, ресорно министарство за науку), Града Београда и Универзитета у Београду, уз подршку Владе Швајцарске, са циљем подршке комерцијализације иновација и развоја стартап и спинофф компанија. Од оснивања, НТП Београд је подржао развој великог броја иновативних производа и услуга који се сада извозе у више од 60 земаља света, а кроз развијене програме подршке је подржано 220 иновативних компанија које запошљавају више од 2200 људи. Више информација о програмима и резултатима, можете наћи на овде.

Позивамо Вас, такође, да додатно пратите одељак Вести и најаве на Медија страници сајта НТП Београд, где ћемо најављивати и друге активности подршке научној заједници у комерцијализацији иновација.

Саветовање у области комерцијализације иновација и заштите интелектуалне својине се спроводи у оквиру услуга подршке научно-истраживачкој заједници, кроз активности чија је реализација подржана од стране пројекта “Технопарк Србија 2 – Подстицање извоза кроз развој технолошких паркова”, уз подршку Владе Швајцарске и у сарадњи са Швајцарским институтом за интелектуалну својину.

С поштовањем,

Тим Научно-технолошког парка Београд

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве