Dan otvorenih vrata u Naučno-tehnološkom parku Beograd

Poštovani predstavnici naučne zajednice,

Ukoliko želite da komercijalizujete rezultate svog istraživanja, imate tim i razvijen prvi prototip ili alpha verziju (TRL 3), Naučno-tehnološki park Beograd organizuje Dan otvorenih vrata, tokom kojeg ćete imati priliku da dobijete savete i preporuke u oblasti poslovnog razvoja i zaštite intelektualne svojine na individualnim konsultacijama.

Dan otvorenih vrata održavaće se  svakog poslednjeg utorka u mesecu, sa ciljem da vam pruži inforamacije i znanja koja vam mogu pomoći u komercijalizaciji vaših inovacija, a samim tim i iniciranju razvoja ekonomije zasnovane na znanju.

Savetovanja će se realizovati u Naučno-tehnološkom Parku Beograd počevši od 26. marta, u periodu od 10-16h, a svoj termin možete zakazati putem linka. Ukoliko bude potrebe, sastanci se mogu održati i online, a broj termina biće popunjavan sukcesivno.

Naučno-tehnološki park Beograd (NTP Beograd) osnovan je 2015. godine u partnerstvu Vlade Republike Srbije (u ime Vlade, resorno ministarstvo za nauku), Grada Beograda i Univerziteta u Beogradu, uz podršku Vlade Švajcarske, sa ciljem podrške komercijalizacije inovacija i razvoja startap i spinoff kompanija. Od osnivanja, NTP Beograd je podržao razvoj velikog broja inovativnih proizvoda i usluga koji se sada izvoze u više od 60 zemalja sveta, a kroz razvijene programe podrške je podržano 220 inovativnih kompanija koje zapošljavaju više od 2200 ljudi. Više informacija o programima i rezultatima, možete naći na ovde.

Pozivamo Vas, takođe, da dodatno pratite odeljak Vesti i najave na Medija stranici sajta NTP Beograd, gde ćemo najavljivati i druge aktivnosti podrške naučnoj zajednici u komercijalizaciji inovacija.

Savetovanje u oblasti komercijalizacije inovacija i zaštite intelektualne svojine se sprovodi u okviru usluga podrške naučno-istraživačkoj zajednici, kroz aktivnosti čija je realizacija podržana od strane projekta “Tehnopark Srbija 2 – Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova”, uz podršku Vlade Švajcarske i u saradnji sa Švajcarskim institutom za intelektualnu svojinu.

S poštovanjem,

Tim Naučno-tehnološkog parka Beograd

Arhive