Пријаве за студентски стартап камп ПаркУП! 2024 отворене за студенте из целе Србије – Закорачи у јединствену предузетничку авантуру

По први пут овог лета ПаркУП! отвара врата за студенте из целе Србије!

Научно-технолошки парк Београд (НТП Београд) отворио је пријаве за студентски стартап камп – ПаркУП! 2024 који ће бити одржан од 11. до 16. Јула. По први пут на овај јединствени програм учења, рада и дружења, могу да се пријаве и студенти који студирају ван Београда.

ПаркУП! је интензивни програм учења, рада и дружења у НТП Београд, намењен студентима свих факултета широм Србије са циљем да стекну основна знања и вештине о технолошком предузетништву – како да уоче проблеме и препознају пословне прилике на тржишту, ојачају тимске вештине и који су кораци у претварању иновативне идеје у успешан бизнис.

Свим академцима који студирају ван Београда биће обезбеђен смештај током трајања кампа.

Придружи се у летњој стартап авантури:

✔️ ако имаш између 18 и 26 година
✔️ студираш и желиш додатно да унапредиш своје личне и професионалне вештине
✔️ интересује те предузетништво
✔️ желиш да упознаш сјајне стартап осниваче️ и са колегама са других факултета из целе Србије се опробаш у тимском раду на развоју иновативне идеје

Пријаве су отворене до 22. јуна на сајту НТП Београд!

Предавања и радионице на кампу засноване на Лeaн стартап технологији, а уз доста креативног рада, студенте очекује и сјајно дружење.

Више о програму погледајте ОВДЕ.

Студентски стартап камп ПаркУП! 2024 реализује се у оквиру Програма промоције и популаризације иновационе делатности Министарства науке, иновација и технолошког развоја, уз подршку пројекта Технопарк Србија 2.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве