ЗУМ КАФИЦА – 45 минута о психолошкој отпорности у пословном контексту у уторак, 18. јуна 2024. у 12 сати 

Баш када завршиш све испите на факултету, посао пред тебе поставља нови испит – како (п)остати психолошки отпоран у новој улози? 

Шта ако се не уклопим у тим? Како да се носим са стресом на послу? 

Како да наставим даље када наиђем на прве препреке? Шта ако погрешим? 

Не можемо све контролисати у свом пословном окружењу (нити у животу), али оно што је у потпуности у нашој контроли јесте сопствена отпорност према стресним ситуацијама, а на сопственој психолошкој отпорности се ради! Она чврсто стоји на својих 6 стубова, а ти не пропусти прилику да у уторак 18. јуна у 12 часова  сазнаш шта треба да радиш и на шта да обратиш пажњу да би пре свега био/ла добро сам/а са собом – на послу и ван њега. 

Пријави се за учешће у новој Зум кафици путем ФОРМУЛАРА ЗА ПРИЈАВУ и искористи прилику да поставиш питање нашој гошћи. 

Вања Рачић је психолог и Wellbeing Content & Delivery Coordinator у компанији Rezilient. 

Координатор и подршка за креирање wellbeing садржаја, програма и додатних активности на Rezilient платформи или у реализацији додатних услуга према клијентима. Верује да је брига о менталном здрављу кључна за развијање психолошке отпорности приликом суочавања са професионалним и личним изазовима. Заједно са својим тимом гради заједницу резилијентних појединаца. 

Зум кафица – 45 минута са…“ представља формат онлајн каријерног вођења и саветовања, који је осмишљен и започет током априла 2020. како би ове услуге Центра биле доступне студентима и током периода пандемије. Дружење организујемо путем Зум платформе, у форми састанка, како би наши студенти били што мотивисанији да узму активно учешћа у дискусији. 

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве