Arhiva: april 2008

Održana je svečana dodela zahvalnica darodavcima Biblioteke

Svečanu dodelu zahvalnica darodavcima naše biblioteke, održanu 31. marta 2008. godine, otvorio je Dekan Fakulteta prof. dr Mirko Vasiljević. Zvanicima se, potom, prigodnim govorom obratio predsednik Bibliotečkog odbora prof. dr Danilo Basta, dok je upravnica Biblioteke dr Svetlana Mirčov obavestila goste o svim pozitivnim promenama koje su se odigrale u...

Izbori za Studentski parlament 2008. godine

Aprila meseca 2008. godine održani su studentski izbori Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Na izborima su učestvovali studenti okupljeni na dve izborne liste, a pobedu je odnela lista broj 1 – Lista za studente. Za nove članove studentskog parlamenta 24. aprila upriličen je svečani prijem u Dekanatu.

Studenti bibliotekarstva i informatike su posetili Biblioteku Pravnog fakulteta

Studenti bibliotekarstva i informatike su 18. marta 2008. posetili Biblioteku Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Uvodni razgovor se vodio o zadacima i značaju visokoškolskih biblioteka i njihovoj ulozi kao potpore nastavnonaučnog procesa prilagođenog Bolonjskoj deklaraciji. Zatim su studenti detaljno upoznati sa istorijatom, zadacima i funkcionisanjem naše biblioteke.

Arhive