Чланови Друштва библиотекара правних и сродних библиотека Југоисточне Европе трећи пут гости Правног факултета

Већ трећи пут су у време одржавања Сајма књига гости Библиотеке Правног факултета Универзитета у Београду биле колеге, чланови Друштва библиотекара правних и сродних библиотека Југоисточне Европе.

Прво је одржан састанак на коме је разговарано о унапређењу рада Друштва, пријему нових чланова, могућности укључивања у чланство и матичних институција, изради водича који би садржавао основне информације о свим библиотекама, као и о успостављању званичне размене. Важно је рећи да је наш факултет званичну размену публикација већ успоставио са Правним факултетом Универзиета у Загребу и да је у току потписивање уговора и са другим Правним факултетима у Србији и региону. После коктела, обиласка Билиотеке и срдачног дружења уследила је посета Сајму књига где су гости били веома лепо дочекани на штанду нашег Факултета.

Како је леп обичај да библиотекари који посећују Сајам књига обиђу и неку велику престоничку библиотеку наше колеге из Бијељине су одабрали да буду гости наше Библиотеке. И са њима смо обишли Библиотеку и информисали их о свестраној стручној делатности која се у њој одвија, нашим искуствима и залагањима да се ниво библиотечког рада подигне на највиши ниво.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве