Dr Igor Vuković i Vanja Eror autori su bibliografije nastavnika i saradnika na Katedri za krivično pravo

Plodna izdavačka delatnost Pravnog fakulteteta Univerzitata u Beogradu obogaćena je značajnom prvinom – Selektivnom bibliografijom nastavnika i saradnika na Katedri za krivično pravo Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu (od osnivanja do danas).

Pionirskog posla izrade ovakve bibliografije prihvatili su se profesor na Katedri za Krivično pravo dr Igor Vuković i vrsni bibliotekar Biblioteke Pravnog fakulteta u Beogradu Vanja Eror. Iz korpusa Bibliografije vide se plodnost, naučni i stručni doprinos nastavnika i saradnika na Katedri za krivično pravo Pravnog fakulteta u Beogradu, kao i tematska raznovrsnost, brojnost i kvalitet zastupljenih radova, pa će zato ona biti nezaobilazan priručnik za sve one koji se bave krivičnim pravom.

Dragocene informacije naći će ne samo nastavnici, naučnici, studenti, pravnici, posebno sudije i advokate, nego i istoričari, bibliografi i svi drugi zainteresovani korisnici.

Autori prof. dr Igor Vuković i bibliotekar Vanja Eror su Bibliografiju sačinili istraživački pouzdano, naučno i stručno valjano, pokazavši značajno bibliografsko umeće.

Arhive