Razmena studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Pravnog fakulteta Belgorodskog državnog nacionalnog istraživačkog univerziteta iz Rusije konkurs 2018

Otvaramo prijavu za drugi krug studentske razmene sa Pravnim fakultetom Belgorodskog državnog nacionalnog istraživačkog univerziteta iz Ruske Federacije za jesenji semestar školske 2018/19 godine. (Podsećamo da školska godina u Rusiji i na fakultetu počinje 1. septembra!)  Konkurs je otvoren za najviše 5 studenata osnovnih studija našeg Fakulteta.  

Da bi se prijavili za konkurs, studenti moraju ispunjavati sledeće uslove:

  • da su studenti bar 2. godine osnovnih studija;
  • da znaju ruski jezik u dovoljnoj meri da na njemu prate nastavu – minimum nivo A2 (dokazano zvaničnim sertifikatom ili proverom tokom intervjua na Fakultetu) .

Naši studenti u Belgorodu neće plaćati školarinu, ali ostale troškove u načelu snose samostalno. Postoji mogućnost konkurisanja za smeštaj u studentskom domu, ali Univerzitet ne može da garantuje dobijanje mesta.

Informacije o Pravnom fakultetu Belgorodskog univerziteta studenti mogu naći na veb stranicama Univerziteta i Fakulteta. Osim toga, možete pogledati kratke promotivne filmove o Fakultetu i o celom Univerzitetu.

Zainteresovani studenti se mole da svoju prijavu, uz potvrdu o dosadašnjim ocenama, CV i motivaciono pismo (na ruskom ili srpskom jeziku), pošalju do 11. maja 2018. doc. dr Nini Kršljanin. Kandidati koji uđu u uži izbor će zatim biti kontaktirani radi intervjua. Rezultati konkursa biće objavljeni do 20. maja.

Arhive