Одржана конференција „Free Market Road Show – FMRS“

DSC_1005

На Економском факултету у Београду, 10. априла 2019. године, одржана је међународна конференција „Free Market Roadshow – FMRS“. Конференцију је организовао Аустријски економски центар у сарадњи са Економским и Правним факултетом Универзитета у Београду.

У оквиру конференције су одржана два панела.

Панел 1: „Europe at Crossroad – Reinventing Freedom 30 Years After the Wall“. Модератор панела је био Немања Вуксановић, Економски факултет Универзитет у Београду, док су панелисти били др Крис Лингл (Chris Lingle, Academic Advisory Council of the Globalization Institute), Федерико Фернандез (Federico Fernandez, Austrian Economics Center) и Иван Јоветић, Школа за међународну економију, финансије и бизнис, Црна Гора.

Панел 2: „Stucked in the Mantra of Neoliberalism“ чији је модератор била проф. др Александра Јовановић, Правни факултет Универзитета у Београду, а панелисти проф. др Даница Поповић  и проф. др Милојко Арсић са Економског факултета Универзитета у Београду, као и Александар Вучић, Удружењe грађана CarGo. На овом панелу су покренуте теме које се пре свега односе на питања интервенционизма и функционисања слободног тржишта у Србији.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве