Konkurs za dodelu materijalne pomoći Zadužbine Milivoja Jovanovića i Luke Ćelovića

PREDLOG

Beograd, 22. oktobar 2021. godine

    03-03 broj:

Na osnovu člana 7 Statuta Zadužbine Milivoja Jovanovića i Luke Ćelovića, broj: 06-17568/14-12 od 22. decembra 2011. godine, Odbor Zadužbine Milivoja Jovanovića i Luke Ćelovića, na sednici održanoj 22. oktobra 2021. godine, doneo je:

O D L U K U 

O RASPISIVANJU konkursa

Za dodelu materijalne pomoći Zadužbine Milivoja Jovanovića i Luke Ćelovića

Član 1.

Raspisuje se Konkurs za dodelu 35 (tridesetpet)jednokratnih materijalnih pomoći u iznosu od po 50.000,00 dinara, studentima Univerziteta u Beogradu na studijskim programima iz oblasti pravnih i ekonomskih nauka.

Na Konkurs se mogu prijaviti studenti Univerziteta u Beogradu upisani na osnovne, master i doktorske akademske studije, koji su se u školskoj 2020/2021 godini finansirali iz budžeta Republike Srbije.

Član 2.

            Kriterijum za dobijanje materijalne pomoći je slabije materijalno stanje.

            Ukoliko dva ili više studenata imaju istu visinu prosečnog mesečnog prihoda po članu porodice, prednost će imati student sa višom prosečnom ocenom svih položenih ispita iz prethodnih godina studija.

Član 3.

            Studenti koji su u školskoj 2020/2021 godini bili korisnici drugih stipendija i materijalne pomoći, nemaju pravo na materijalnu pomoć Zadužbine Milivoja Jovanovića i Luke Ćelovića.

Član 4.

            Potrebna dokumentacija:

  • Prijava (Obrazac preuzeti u PDF formatu sa internet stranice Univerziteta u Beogradu u delu „Stipendije i konkursi“, http://www.bg.ac.rs/sr/univerzitet/konkursi.php),
  • Uverenje fakulteta o upisu školske 2020/2021 godine u statusu studenta koji se finansira iz budžeta Republike Srbije,
  • Uverenje fakulteta o položenim ispitima i prosečnoj oceni svih položenih ispita iz prethodnih godina studija, zaključno sa školskom 2020/2021,
  • Izjava o tome da student nije bio korisnik drugih stipendija i materijalne pomoći za školsku 2020/2021 godinu (Obrazac preuzeti u PDF formatu sa internet stranice Univerziteta u Beogradu, u delu „Stipendije i konkursi“, http://www.bg.ac.rs/sr/univerzitet/konkursi.php),
  • Uverenje nadležnog opštinskog organa o prosečnom mesečnom prihodu po članu porodice studenta za period januar-jun 2021. godine i
  • Štampani podaci sa elektronske lične karte ili fotokopija važeće lične karte.

Član 5.

            Rok za podnošenje prijava je od 25. oktobra do 30. novembra 2021.  godine.

Član 6.

Prijave se podnose na adresu: Univerzitet u Beogradu, Studentski trg br. 1 sa naznakom „Za Konkurs Zadužbine Milivoja Jovanovića i Luke Ćelovića“.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Član 7.

Dodatne informacije zainteresovani kandidati mogu dobiti u Sektoru za investicije i upravljanje imovinom Univerziteta i univerzitetskih zadužbina i fondacija, na telefon:  (011) 3207-426 ili na adresu popovm1@rect.bg.ac.rs.

Član 8.

Izbor kandidata za dodelu materijalne pomoći vrši Odbor Zadužbine, o čemu objavljuje odluku na internet stranici Univerziteta u Beogradu http://www.bg.ac.rs/sr/univerzitet/konkursi.php, u delu „Stipendije i konkursi“.

Odbor može doneti odluku o dodeli većeg broja materijalnih pomoći ukoliko u momentu donošenja odluke za to postoje obezbeđena sredstva.

Član 9.

Na odluku o dodeli materijalne pomoći student ima pravo prigovora Odboru Zadužbine u roku od 8 dana od dana objavljivanja odluke.

                                                                                                      PREDSEDNIK

                                                                                               ODBORA ZADUŽBINE

                                                                                       _____________________________

                                                                                         prof. dr Vladimir Obradović

Prijava za dodelu materijalne pomoći

Izjava

Arhive