ЕСТИЕМ сајам запошљавања

Студентска организација ЕСТИЕМ ЛГ Нови Сад, чији је основни циљ повезивање и интеграција студената кроз пројекте и сарадњу организујеме Сајам запошљавања, догађај који има за циљ приближавање компанија студентима кроз директну комуникацију, панел дискусије и радионице, с тим да се ове године по први пут пројекат организује у партнерству са Новосадским сајмом и то у онлајн формату, што омогућава учестовање свим заинтересованим студентима из целе Србије. Студенти ће имати прилику да разговарају са HR менаџментом великих компанија, прођу процес пословних интервјуа, оставе свој CV, а најбољи ће имати могућност да добију посао или праксу.  
Компаније са којима ће се студенти упознати јесу наши партнери који су препознали значај овог пројекта, а то су: L’Oréal, Continental, Ernst & Young, NoBug, Startuj.com, LOOP.rs, HDL Design House, Apatinska pivara, Bosch, Joberty, Lear, Danieli Systec engineering.

Сајам запошљавања се ове године одржава 1. и 2. децембра у онлине формату, путем платформе expooline.rs. Заинтересовани могу да се пријаве преко линка: https://estiemsajamzaposljavanja.expoonline.rs/register/

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве