ESTIEM sajam zapošljavanja

Studentska organizacija ESTIEM LG Novi Sad, čiji je osnovni cilj povezivanje i integracija studenata kroz projekte i saradnju organizujeme Sajam zapošljavanja, događaj koji ima za cilj približavanje kompanija studentima kroz direktnu komunikaciju, panel diskusije i radionice, s tim da se ove godine po prvi put projekat organizuje u partnerstvu sa Novosadskim sajmom i to u onlajn formatu, što omogućava učestovanje svim zainteresovanim studentima iz cele Srbije. Studenti će imati priliku da razgovaraju sa HR menadžmentom velikih kompanija, prođu proces poslovnih intervjua, ostave svoj CV, a najbolji će imati mogućnost da dobiju posao ili praksu.  
Kompanije sa kojima će se studenti upoznati jesu naši partneri koji su prepoznali značaj ovog projekta, a to su: L’Oréal, Continental, Ernst & Young, NoBug, Startuj.com, LOOP.rs, HDL Design House, Apatinska pivara, Bosch, Joberty, Lear, Danieli Systec engineering.

Sajam zapošljavanja se ove godine održava 1. i 2. decembra u online formatu, putem platforme expooline.rs. Zainteresovani mogu da se prijave preko linka: https://estiemsajamzaposljavanja.expoonline.rs/register/

Arhive