Saradnik za radno-pravnu administraciju

Želiš nove izazove i imaš ambiciju da svojim radom doprineseš jednoj od najvećih osiguravajućih kuća u Srbiji? Pred tobom je odlična prilika koja ti omogućava da se razvijaš u oblasti radnog prava i ljudskih resursa. Trudimo se da konstantno ulažemo u svoje zaposlene i vodimo računa o njihovom angažmanu, te su nam dobra organizacija i pravilno vođenje dokumentacije veoma važni. Upravo zbog toga tražimo novog saradnika za radno-pravnu administraciju.

Kao saradnik za radno-pravnu administraciju:

  • pripremaćeš i izrađivaćeš dokumentaciju iz oblasti radnog prava na osnovu postojećih formi akata
  • izrađivaćeš različite vrste ugovora (ugovor o radu, ugovor o delu, ugovor o privremeno-povremenim poslovima)
  • izrađivaćeš različite vrste odluka i rešenja iz domena radnog prava
  • proveravaćeš i evidentiraćeš podatke i isplate za fizička lica angažovana van radnog odnosa
  • ugovaraćeš i obezbeđivaćeš neophodnu dokumentaciju za korišćenje benefita za zaposlene
  • vodićeš evidenciju i izrađivaćeš izveštaje iz domena radnog prava

Generali ti širi svoja krila ukoliko si apsolvent ili master student Pravnog fakulteta. Od tebe očekujemo analitičko razmišljanje, organizovanost i sistematičnost u radu. Ako se dobro služiš engleskim jezikom i imaš želju da učiš i napreduješ, tvoje šanse da postaneš deo našeg tima su još veće.

PRIJAVI SE. Pošalji nam svoj CV do 19. decembra 2021. godine.

Neka Generali tim bude i tvoj tim.

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji budu ušli u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs daješ saglasnost da se tvoji lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.

generali.rs

Arhive