Продужен рок за достављање пријава за Међународни научни скуп „Изазови и перспективе развоја правних система у XXI вијеку”

Обавјештавамо Вас да је продужен рок за достављање пријава за Међународни научни скуп „Изазови и перспективе развоја правних система у XXI вијеку”. Организатор скупа је Правни факултет Универзитета у Бањој Луци уз подршку Међународне катедре за биоетику. Партнери скупа су Правни факултет Универзитета у Београду, Институт за упоредно право Београд, Центар за биоетичке студије Београд и Удружења правника за медицинско и здравствено право Србије. Позивамо Вас да пријаву за учешће у раду скупа, заједно са сажетком пријављеног рада (на енглеском језику или на једном од јужнословенских језика), доставите најкасније до 15. 7. 2022. године, путем електронске поште: isc2022@pf.unibl.org.

Учесници Скупа имаће могућност да објаве интегралну верзију презентованог рада, након поступка рецензирања. Позитивно рецензирани радови биће објављени у Зборнику радова са међународног научног скупа „Изазови и перспективе развоја правних система у XXI вијеку“, који ће бити публикован до краја 2022. године. Рок за достављање интегралне верзије рада је такође продужен до 1. 12. 2022. године.

Правни факултет Универзитета у Бањој Луци ће сносити трошкове смјештаја у Бањој Луци аутора чији радови буду изложени на Скупу. Сви учесници Скупа ће благовремено бити обавијештени о програму рада, смјештају и регистрацији учесника, те другим значајним организационим питањима.

Више информација о Скупу можете да пронађете на интернет страници Правног факултета Универзитета у Бањој Луци: https://pf.unibl.org/izazovi-i-perspektive-razvoja-pravnih-sistema-u-xxi-vijeku/

За додатне информације можете да се обратите путем електронске поште: isc2022@pf.unibl.org.

Пријавни образац

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве