Produžen rok za dostavljanje prijava za Međunarodni naučni skup „Izazovi i perspektive razvoja pravnih sistema u XXI vijeku”

Obavještavamo Vas da je produžen rok za dostavljanje prijava za Međunarodni naučni skup „Izazovi i perspektive razvoja pravnih sistema u XXI vijeku”. Organizator skupa je Pravni fakultet Univerziteta u Banjoj Luci uz podršku Međunarodne katedre za bioetiku. Partneri skupa su Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu, Institut za uporedno pravo Beograd, Centar za bioetičke studije Beograd i Udruženja pravnika za medicinsko i zdravstveno pravo Srbije. Pozivamo Vas da prijavu za učešće u radu skupa, zajedno sa sažetkom prijavljenog rada (na engleskom jeziku ili na jednom od južnoslovenskih jezika), dostavitenajkasnije do 15. 7. 2022. godine, putem elektronske pošte: isc2022@pf.unibl.org.

Učesnici Skupa imaće mogućnost da objave integralnu verziju prezentovanog rada, nakon postupka recenziranja. Pozitivno recenzirani radovi biće objavljeni u Zborniku radova sa međunarodnog naučnog skupa „Izazovi i perspektive razvoja pravnih sistema u XXI vijeku“, koji će biti publikovan do kraja 2022. godine. Rok za dostavljanje integralne verzije rada je takođe produžen do 1. 12. 2022. godine.

Pravni fakultet Univerziteta u Banjoj Luci će snositi troškove smještaja u Banjoj Luci autora čiji radovi budu izloženi na Skupu. Svi učesnici Skupa će blagovremeno biti obaviješteni o programu rada, smještaju i registraciji učesnika, te drugim značajnim organizacionim pitanjima.

Više informacija o Skupu možete da pronađete na internet stranici Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci: https://pf.unibl.org/izazovi-i-perspektive-razvoja-pravnih-sistema-u-xxi-vijeku/

Za dodatne informacije možete da se obratite putem elektronske pošte: isc2022@pf.unibl.org.

Prijavni obrazac

Arhive