Отворене пријаве за едукативни програм ,,ЦСР ПРАКСА”

Желиш да научиш више о концепту друштвено одговорног пословања и одрживом бизнису? Сматраш да савремени начин пословања треба да буде више свестан утицаја који остварује на друштво и планету и да је концепт одрживог развоја важан. Занима те свет бизниса, али ти је стало и до бољег друштва? Ово је прилика да из прве руке чујеш искуства врхунских стручњака на ове теме, а истовремено стекнеш и практично искуство!

Позивамо те да учествујеш у ЦСР пракси, програму Форума за друштвено одговорно пословање за младе, који већ трећу годину заредом организује едукације младх на ове теме.

Програм ЦСР се састоји из едукативног и практичног дела, који ти помажу да стечено знање примениш на конкретне задатке. Програм је намењен студентима завршних година основних студија, студентима мастер студија, као и младим дипломцима који су у потрази за првим радним искуством.
Предавачи на програму су експерти из компанија чланица Форума за одговорно пословање:

Како програм функционише?

Уколико будеш изабран као један од 20 учесника, добићеш прилику да, у првом делу програма, у току месец дана, будеш део јединственог едукативног програма којим стичеш теоријска и практична знања. Пружиће ти се прилика да слушаш предавања и присуствујеш радионицама експерата и практичара, односно, представника компанија чланица Форума.

Буди слободан да постављаш питања, истражујеш и смишљаш нове начине решавања проблема јер те на крају чека пројектни задатак и прилика да представиш своја размишљања на изабрану тему.

Уколико успешно завршиш едукативни део, добијаш и сертификат о учешћу!

Шта даље?

Најбољи кандидати добиће прилику да стекну практично искуство кроз укључивање у актуелни пројекте Форума за одговорно пословање и/или компанија које желе да учествују у програму. Кандидати ће бити изабрани након успешно завршеног едукативног дела, на основу завршног задатка, мотивације и интересовања.

Уколико будеш део другог дела програма добићеш, прилику да:

  • Стекнеш практично искуство радећи на пројектима, уз симболичну новчану надокнаду;
  • Посветиш се личном и професионалном развоју уз додељеног ментора из пословног сектора, са којим ћеш одржавати контакт и састајати се једном месечно;
  • Комуницираш и сарађујеш са водећим компанијама, домаћим организацијама и институцијама, као и међународним организацијама;

Након успешно реализоване праксе, добићеш потврду.

Како да се пријавиш?

Уколико ти ово звучи занимљиво и волео/ла би да стекнеш нова знања и искуства, очекујемо твоју пријаву.

Пријави се до 19. септембра путем  >>>ЛИНКА<<< >

За пријаву ће бити потребно да одговориш на неколико кратких питања, да приложиш свој CV и мотивационо писмо.

Уколико имаш додатна питања, молимо те да нам пишеш на мејл: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs

За више информација, посети наш сајт: www.odgovornoposlovanje.rs    

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве