Praksa u Ministarstvu spoljnih poslova rok za prijavu produžen do petka 28. oktobra.

Obaveštenje

Ovim putem želimo da vas obavestimo da je rok za prijavu na studentsku stručnu praksu pri Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije za školsku 2022/23. godinu, produžen do petka 28. oktobra.

Univerzitet u Beogradu – Pravni fakultet sa velikim zadovoljstvom i ove godine, u saradnji sa Ministarstvom spoljnih poslova Republike Srbije, poziva zainteresovane studente završne godine osnovnih akademskih studija, ali i studente master akademskih studija da se prijave na konkurs za obavljanje stručne prakse pri ovom ministarstvu tokom školske 2022/23. godine.

U ovoj školskoj godini predviđeno je 10 raspoloživih mesta za studente našeg fakulteta. Svi zainteresovani studenti mogu da pošalju svoju prijavu na nstankovic@ius.bg.ac.rs.

Prijava mora obavezno da sadrži sledeće podatke:

1. Ime i prezime;

2. Uverenje o položenim ispitima i prosečnoj oceni u trenutku prijave;

3. Kontakt telefon;

4. Elektronska adresa (e-mail).

Prijave su otvorene do petka 21. oktobra 2022. godine. Sa svim kandidatima koji uđu u uži izbor biće sproveden intervju pred stručnom komisijom.

Ovom prilikom želimo da izrazimo zahvalnost Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije na odličnoj saradnji u prethodnom ciklusu ostvarivanja ovog projekta sa željom da prošlogodišnji uspeh ponovimo i tokom školske 2022/2023. godine.

Arhive