Презентација Табороши стипендије на Правном факултету Универзитета у Београду

Конкурс за „Табороши стипендију” коју обезбеђују породица Табороши и Адвокатска канцеларија Gecić Law је у току и траје до 6. новембра 2022. године. У петак 28. октобра 2022. године од 12 до 13 часова у кабинету 217 (семинар за правно-економске науке) колеге из канцеларије Gecić Law одржаће презентацију о стипендији на којој ће студенти имати прилику да се упознају са самим конкурсом и овогодишњом тематиком.

Презентацију можете пратити и на следец́ем линку: https://ppma.webex.com/ppma/j.php?MTID=m0ccd29775469c81c10ae7282338ad65c

Табороши Стипендија установљена је у знак сећања на личност и дело професора Светислава Таборошија, како би се пружио допринос даљем развоју области у којима је професор оставио неизбрисив траг – истраживање улоге права у регулисању привредних токова и промоције научно-истраживачког рада међу студентима који су одлучили да се специјализују за област права и економије.              

Студенти који су први пут уписали четврту годину ће имати прилику да пишу рад на тему „Нова пространства Метаверса и право: Могућност, начин и области примене права у виртуелном свету аватара“. Укупан наградни фонд стипендије износи EUR 2.000 (који ће бити исплаћен у динарској противвредности израчунатој по средњем курсу Народне банке Србије на дан уплате).

Особа задужена за организацију „Табороши стипендије“ у адвокатској канцеларији Gecić Law, којој се можете обратити за сва питања у вези са стипендијом је:

Христина Косец: hristina.kosec@geciclaw.com
Tel: +381 11 404 35 70

Детаљне услове конкурса и конкурсну документацију можете преузети овде.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве