Prezentacija Taboroši stipendije na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu

Konkurs za „Taboroši stipendiju” koju obezbeđuju porodica Taboroši i Advokatska kancelarija Gecić Law je u toku i traje do 6. novembra 2022. godine. U petak 28. oktobra 2022. godine od 12 do 13 časova u kabinetu 217 (seminar za pravno-ekonomske nauke) kolege iz kancelarije Gecić Law održaće prezentaciju o stipendiji na kojoj će studenti imati priliku da se upoznaju sa samim konkursom i ovogodišnjom tematikom.

Prezentaciju možete pratiti i na sledećem linku: https://ppma.webex.com/ppma/j.php?MTID=m0ccd29775469c81c10ae7282338ad65c

Taboroši Stipendija ustanovljena je u znak sećanja na ličnost i delo profesora Svetislava Taborošija, kako bi se pružio doprinos daljem razvoju oblasti u kojima je profesor ostavio neizbrisiv trag – istraživanje uloge prava u regulisanju privrednih tokova i promocije naučno-istraživačkog rada među studentima koji su odlučili da se specijalizuju za oblast prava i ekonomije.              

Studenti koji su prvi put upisali četvrtu godinu će imati priliku da pišu rad na temu „Nova prostranstva Metaversa i pravo: Mogućnost, način i oblasti primene prava u virtuelnom svetu avatara“. Ukupan nagradni fond stipendije iznosi EUR 2.000 (koji će biti isplaćen u dinarskoj protivvrednosti izračunatoj po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate).

Osoba zadužena za organizaciju „Taboroši stipendije“ u advokatskoj kancelariji Gecić Law, kojoj se možete obratiti za sva pitanja u vezi sa stipendijom je:

Hristina Kosec: hristina.kosec@geciclaw.com
Tel: +381 11 404 35 70

Detaljne uslove konkursa i konkursnu dokumentaciju možete preuzeti ovde.

Arhive