Make It Bright – program prake

Kompanija JT Internatational četvrtu godinu za redom u Srbiji organizuje Make It Bright, programprakse za studente završnih godina osnovnih i master studija; koji za cilj ima da mladima pruži priliku za novi izazov i profesionalni razvoj, kao i za mogućnost započinjanja karijere u multinacionalnoj kompaniji!

Kroz Make It Bright program studenti imaju jedinstvenu priliku da osvoje šestomesečnu plaćenu praksu u inostranstvu; a, pored globalne nagrade, studenti koji se najbolje pokažu imaće mogućnost za praksu na lokalnom nivou, kao i osvajanje mnogobrojnih drugih nagrada!

Šta je potrebno učiniti?

Ove godine glavna tema Make It Bright takmičenja je kreiranje idealnog rešenja za bolje hibridno radno mesto budućnosti. Studenti se za takmičenje mogu prijaviti individualno ili u timu od najviše troje ljudi, predstaviti svoju ideju za radno mesto budućnosti, nakon čega će je razraditi zajedno sa mentorima iz kompanije i steći priliku da, nakon lokalnog finala, svoju viziju predstave i na globalnom finalu u Ženevi!

Prijave za takmičenje traju do 15. januara 2023. godine, i ovim putem bismo želeli da Vas pozovemo da nas podržite u deljenju svih informacija u vezi sa takmičenjem sa Vašim studentima putem Vaših mreža i mailing lista, kako bismo što većem broju studenata pružili priliku da podele svoje ideje sa nama, a najbolji tim podržimo na globalnom finalu. U prilogu mejla nalaze se i vizuali koji se mogu iskoristiti.  

Ukoliko ste zainteresovani da zajedno omogućimo Vašim studentima jedinstveno iskustvo, možete me kontaktirati putem maila ili telefona koji stoji u potpisu.

Arhive