Патријарашке стипендије студентима завршних година факултета оснивача Универзитета у Београду

Са благословом Његове Светости Патријарха српског г. Порфирија, Архиепископија београдско-карловачка је и ове године расписала конкурс за доделу годишњих стипендија студентима завршних година редовних студија и то: Медицинског факултета, Правног факултета, Философског факултета, Електротехничког факултета и Богословског факултета.

Право учешћа на конкурсу имају сви студенти уписани на завршну годину студија наведених факултета, с тим да је потребно да поднесу следећа документа: потврду о просечној оцени, потврду о броју година студирања и потврду о имовном стању. Заинтересовани студенти могу доставити своје молбе са документацијом у зграду Патријаршије (канцеларија бр. 26) у периоду од 03.-05. јануара 2023. године.

Избор два кандидата са сваког факултета који ће, на основу приложене документације, добити стипендију вршиће комисија под председништвом викарног Епископа новобрдског г. Илариона и чланова архимандрита Данила, управитеља Задужбине Симе Игуманова, и мр Сандре Дабић, секретара Одбора за верску наставу Архиепископије београдско-карловачке.

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве