Centar za afirmaciju i razvoj – Anketa za istraživanje u okviru Erasmus+ K2 projekta iz oblasti inovacija u obrazovanju

Poštovani, 

Obraćamo Vam se ispred Centra za afirmaciju i razvoj, udruženja građana sa sedištem u Beogradu, kojeg čini tim mladih ljudi okupljenih oko jednog cilja, a to je afirmacija i razvoj pozitivnih ideja. Okupljamo studente i mlade stručnjake najrazličitijih profila, sa ciljem da mladima pružimo mogućnost da se lično i profesionalno usavršavaju i afirmišu u našoj zemlji i inostranstvu.  Uz to, pružamo mogućnost mladima da realizuju svoje ideje u okruženju koje će ih razumeti i podržati.

Ovim putem Vam se obraćamo sa molbom da izdvojite 5 minuta svog vremena kako biste dali doprinos istraživanju koje radimo u okviru Erasmus+ K2 projekta iz oblasti inovacija u obrazovanju. 

Da biste pristupili anketi kliknite na sledeći link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScO0pk6ocGvhmL_c61IDpNBw4uW5O2UnzT4QhvHoRd4jaPt5g/viewform

Molimo Vas da navedenu anketu prosledite i ostalim saradnicima na fakultetu kako bismo imali što veći uzorak i ostvarili jasnije rezultate. 

U nadi da ćete uzeti učešća u ovom važnom istraživanju koje će doprineti realizaciji projekta, srdačno Vas pozdravljamo!

Za sva dodatna pitanja i nedoumice stojimo na raspolaganju.

Odgovor na Vaš mail možete očekivati u roku od 48 sati! Možete me kontaktirati svaki radni dan između 10 i 18 časova.

______________________________________________________________________

Dragana Vukadinović

Projektni menadžer

Centar za afirmaciju i razvoj

Kralja Milana 4, V sprat

11000 Beograd

Srbija            

Arhive