TREĆI SEMINAR ZA STUDENTE DOKTORSKIH STUDIJA – 10. i 11. MAJ 2023.

Pozivamo Vas da u sredu i četvrtak 10. i 11. maja 2023. godine, sa početkom u 09:00 časova, prisustvujete Trećem seminaru namenjenom studentima doktorskih studija – PhD Colloquium-u koji organizuju Institut za pravne i društvene nauke i Centar za sociološko-pravna istraživanja (CSLS) Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Seminar se održava u hibridnom formatu: uživo u prostoriji 236 na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu kao i onlajn putem Webex platforme.

Svrha seminara je da mlade koleginice i kolege dobiju priliku da predstave svoj dosadašnji istraživački rad, da dobiju konstruktivne komentare i sugestije za unapređenje svoje doktorske disertacije, kao i da razmene ideje sa drugim doktorandima koji se nalaze u istoj fazi rada – pripremi projekta doktorske disertacije.

Ove godine, pored doktorandkinja i doktoranada Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu učestvovaće i doktorandi fakulteta u regionu – Univerziteta u Sarajevu, Univerziteta u Banjoj Luci, Univerziteta u Osijeku, Univerziteta u Skoplju, Univerziteta u Podgorici.

Takođe, u okviru Seminara za studente doktorskih studija u saradnji sa ALF projektom (Advancing Cooperation on the Foundations of Law) organizovana je međunarodna sesija, gde će pored naših doktoranada učestvovati i doktorandi sa Univerziteta u Đenovi kao i Univerziteta u Lisabonu, a komentare će im davati profesori i pripadnici akademske zajednice sa 10 renomiranih univerziteta.

 Link za direktan pristup je sledeći:  https://pravni.webex.com/pravni/j.php?MTID=m2d4b34f2e589ff0089c0c55c6a3fd800 Detaljan program radionica kao i doktorskih sesija sa svim izlagačima i komentatorima možete videti na sledećem linku.

Arhive