Позив за нове чланове

Драге колеге, неформална студентска група факултета политичких наука ? Способне Политике ? позива све заинтересоване да се прикључе.

Група се бави јавним заговарањем за боље услове студирања угрожених категорија у које, пре свега, убрајамо особе с инвалидитетом. Организујемо акције за једнаке услове, правимо медијски садржај, покрећемо иницијативе и желимо да примерима добре праксе омогућимо да се нико не осећа искљученим.

У нашим редовима волели бисмо да имамо и неког правника или правницу коју занимају социјална права, пре свега!

? Сарађујемо с покретом Крени-Промени, почињемо сарадњу и с Иницијативом А11 и Zoomer–ом. Поред подршке професора, значило би нам да проширимо мрежу студената разноврсних знања и вештина који би желели да нам се придруже у раду и дружењу.

➡️ Сви који студирају и станују у Београду и околини су добродошли. Нема ограничења кад је реч о томе шта студирате и која сте година, важно је да сте расположени за сарадњу. ? ➡️ Наш е-маил је sposobnepolitike@gmail.com

➡️ Можете нас контактирати и на Инстаграму :https://www.instagram.com/sposobnepolitike/

➡️ Посетите и наш блог за више информација о томе ко смо и шта желимо, планирамо и радимо:https://sposobnepolitike.blogspot.com/

? Ваше Способне Политике

АНАЛИ

CRIMEN

НОВИ АРХИВ

ACTA DIURNA

Број 74 Јул/ Децембар 2023

Архиве